Салат з тунцем

1 star2 star3 star4 star5 starОцінка: 4.3 (6 голосів)

Приємно почати трапезу цим легким салатом

Салат з тунцем.Рецепт

Вам знадобиться:

Салат з тунцем.Рецепт

  • 1 упаковка замороженої різаної стручкової квасолі
  • 1 банка консервованого тунця
  • 1 біла ріпчаста цибулина
  • 1 червона цибулина
  • 6 ст. ложок соняшникової олії
  • сік 1 лимона
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • мелений білий перець
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте на сковороді 3 ст. ложки соняшникової олії, додайте заморожену квасолю. Обсмажуйте квасолю 8 - 10 хвилин. Посоліть, поперчіть, зніміть з вогню і дайте охолонути.
    Обсмажуємо квасолю
  2. Очистіть білу цибулину і наріжте її кубиками.
    Приготування салата з тунцем.Етап 2
  3. Охолонувшу квасолю змішайте з нарізаною цибулею. Покладіть суміш на тарілку.
  4. Викладіть тунець крупними шматочками на квасолю.
  5. Збийте решту олії з лимонним соком.
  6. Полийте салат, посоліть і поперчіть.
  7. Зелену цибулю почистіть, помийте, дрібно наріжте і посипте нею салат.
  8. Червону цибулину очистіть, тонко наріжте кільцями і прикрасьте нею салат.

4 порції

Рубрика: Салати та закуски

Друзі! Якщо вам сподобався рецепт, ми будемо глибоко вдячні за посилання на нашу сторінку з вашого сайту чи блогу. Код посилання ви можете скопіювати у наступому рядку

Ваші коментарі та відгуки на «Салат з тунцем»

  1. 07.05.2012, 11:12 /ВИКТОРИЯ

    очень полезный салат!!!

  2. 27.03.2012, 12:51 /эдуард

    :lol: Не вводите людей в заблуждение. А начинайте с того, что эту замороженную фасоль сначала нужно до готовности отварить и только после этого обжарит. А масло использовать не от обжарки а из консервы тунца. Потому что масло от обжарки имеет не приятный запах, а заодно и концирогенное.

    • 27.03.2012, 13:01 / Галя (Relax.ua)

      А консервированное масло, по-вашему, полезно и не канцерогенно?

    • 27.03.2012, 18:41 / Татьяна

      Зачем мороженую фасоль отваривать перед обжариванием? И с чего Вы взяли, что в рецепте используется масло после обжарки? Оставшееся - это другая часть от 6 ложек (для жарки взяли только 3 ложки. Но я бы не назвала этот салат легким: он очень калорийный и сытный, но, я думаю, вкусный. ..

  3. 12.03.2012, 13:23 /mamzilla

    салат правда очень вкусный!!! когда готовила , удивлялась:так много лука, что из этого выйдет? Но получилось просто обьеденье, заправка сделала свое дело)))

  4. 29.12.2011, 23:19 /Inna

    Слишком много масла. ..

  5. 18.08.2011, 14:22 /Надя

    Супер салатик! :D

  6. 22.07.2011, 13:15 /Мар'яна

    Дякую за відповідь, обовязково спробую зробити. :-)

  7. 20.07.2011, 00:59 /Мар'яна

    Скажіть будь ласка скільки має бути масла?Бо в інгредієнтах я його не найшла, і як зрозуміти збийте “решту” масла?

    • 20.07.2011, 10:28 / Галя (Relax.ua)

      Йдеться про олію. На 3 ложках обсмажуєте квасолю, а решту (3 ложки) збиваєте.

  8. 14.10.2010, 21:36 /юлия

    Салатик просто чудо!

  9. 26.12.2009, 14:27 /юля

    Очень вкусний салатик и ситний

  10. 13.01.2009, 18:23 /morohotovat

    Во первых быстро, легко, Не дорго, а во вторых очень вкусно, полезно! 200 мл белого сухого вина и романтический ужин удался!!!

    • 30.09.2012, 14:19 / дімон

      салат просто бомба я його щеб раз закушал :twisted:

Написати коментар

У вас є можливість додавати фотографії до ваших відгуків або коментарів. Завантажите фото у відповідний розділ фотогалереї. Потім просто скопіюйте код, який ви побачите під вашою фотографією (щось подібне до [pic]777[/pic]) і вставте його у коментар.

:D:-):(:o8O:?8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:

Дивиться також:

Салат з тунця з овочами
Салат з тунця з овочами
Оселедець під шубою
Оселедець під шубою
Салат з оселедця і буряка під апельсиновим соусом
Салат з оселедця і буряка під апельсиновим соусом

Новости LadyUA

Боремся с депрессией

Боремся с депрессией

Осенняя депрессия уязвима! Как, впрочем, и любая другая. Секрет успеха прост: нужно чаще давать себе отдыхать и расслабляться [...]

Скидка 70% на чистку зубов от клиники КЕМ

Скидка 70% на чистку зубов от клиники КЕМ

Улыбайтесь больше! Улыбайтесь ярче! А наши специалисты постараются сделать так, чтобы одним поводом для хорошего настроения стало больше! [...]

Как куколка: осенний образ от Yves Saint Laurent

Как куколка: осенний образ от Yves Saint Laurent

Куклы бываю разными. И не все − розовощекими пупсиками. Осенняя коллекция косметики от роскошного бренда Yves Saint Laurent демонстрирует, как сочетать изысканность и непосредственность. [...]

Ресторани пропонують

Сезон шашлику в «Кловському»

Сезон шашлику в «Кловському»

Спробуйте шашлик із соковитої свинини, ніжної телятини, філе курочки, з рибою та овочами! [...].

Насолоджуйтеся подорожжю в світ японської культури разом із «Сушія»

Насолоджуйтеся подорожжю в світ японської культури разом із «Сушія»

Цієї осені представляємо гостям нестандартне меню «Гастрономічна каліграфія»! [...].

Осіння пропозиція в Pache

Осіння пропозиція в Pache

У новому осінньому меню ресторану домінує яскравий гарбуз. Обов’язково спробуйте оригінальні страви! [...].

Останні відгуки:
Торт «Зебра»
/ 26-10-14, 16:10 / лена :
в жизни мы неели такой патрисаюший […]
Квашена капуста
/ 26-10-14, 15:15 / Anonymous :
Спасибо большое за Ваш рецепт! Получилась отличная капусточка!Теперь всегда так делать буду и в тех […]
Медовий торт
/ 26-10-14, 11:50 / кристина :
просто супер :-) […]
Соус для пельменів з м’ясом
/ 26-10-14, 8:17 / саша :
очень вкусно! :D ! […]
Торт «Монастирська хата»
/ 25-10-14, 22:32 / Инга :
Нужно не резать. Я делю на 15 комочков, потом катаю “колбаску”, а ее расскатываю сначала […]
Торт «Монастирська хата»
/ 25-10-14, 22:28 / Инга :
Возня себя оправдывает. Зато торт большой, всегда получается и очень вкусно :D […]