Гарбузова каша

1 star2 star3 star4 star5 starОцінка: 4.8 (134 голоса)

Найкорисніша з каш

Гарбузова кашаЗбільшити

Вам знадобиться:

Гарбузова каша. Інгредієнти

  • 800 г нарізаної м’якоті гарбуза
  • 100 г пшоняної крупи
  • 1/2 літри молока
  • жменя родзинок
  • щіпка ванілі
  • 1/2 ч. ложки кориці
  • цукор

Примітка: Дуже зручно використовувати пшоняну крупу в спеціальних пакетиках для готування.

Спосіб приготування:

  1. Пшоняну крупу ретельно промийте водою, залийте великою кількістю води, доведіть до кипіння. Потім воду злийте, залийте крупу свіжій водою приблизно на два пальці вище, і варіть на невеликому вогні до готовності.
    Зварена пшоняна каша
  2. Гарбуз залийте водою і зваріть до м’якості.
    Зварений гарбуз
  3. Воду злийте, гарбуз розімніть м’ялкою в пюре.
    Робимо пюре
  4. З’єднайте гарбуз і пшоняну кашу.
    Змішуємо гарбуз та кашу
  5. Залийте кашу молоком, додайте вимиті родзинки, ваніль, корицю і цукор і варіть хвилин п’ять на повільному вогні.
    Додаємо молоко

4 порції

Рубрика: Другі страви