Млинці з грибами

1 star2 star3 star4 star5 starОцінка: 5 (20 голосів)

Соковита запашна грибна начинка в кишеньках з млинців

Млинці з грибамиЗбільшити

Для млинців вам знадобиться:

Млинці з грибами. Інгредієнти

  • 180 г (4 найповніших ст. ложки) борошна
  • 1яйце + 1 яєчний жовток
  • 1 ст. ложка соняшникової олії
  • 30 г вершкового масла
  • 150 мл молока
  • 150 мл газованої столової води
  • 1/2 ч. ложки соли
  • 1 ст. ложка цукру

Примітка: газовану воду можна замінити негазованою, але молоко для млинців завжди краще розводити навпіл водою, тоді тісто виходить більш легким. Яйце надає тісту еластичність, а додатковий жовток додає пористості.

Для начинки:

Млинці з грибами. Інгредієнти

  • 500 г свіжих грибів
  • 300 г сметани
  • 30 г вершкового масла
  • 1 цибулина
  • 1 зубчик часнику (за бажанням)
  • чорний мелений перець
  • невеликий пучок зеленої цибулі
  • 4 ст. ложки олії
  • сіль

Примітка: Якщо ви використовуєте лісові гриби, спочатку відваріть їх в підсоленій воді до готовності, а потім готуйте за рецептом.

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте млинці так само, як в рецепті млинців з сирною начинкою.
  2. Для начинки наріжте цибулину дрібними кубиками, а почищені і вимиті гриби - шматочками середнього розміру.
    Приготування млинців з грибами. Етап 2Приготування млинців з грибами. Етап 2'
  3. Розігрійте в сковороді 2 ст. ложки олії, злегка обсмажте в ній нарізану цибулю, потім додайте вершкове масло і смажте цибулю до прозорості.
    Приготування млинців з грибами. Етап 3Приготування млинців з грибами. Етап 3'
  4. Вийміть цибулю з сковороди. До жиру, що залишився в сковороді додайте 2 ст. ложки олії і нарізані гриби.
    Приготування млинців з грибами. Етап 4
  5. Коли гриби пустять сік і він почне випаровуватися, додайте обсмажену цибулю, посоліть і поперчіть на смак. Додайте роздушений або дрібно нарізаний часник. Потушкуйте суміш хвилину-другу.
    Приготування млинців з грибами. Етап 5
  6. Додайте до грибів сметану, тушкуйте біля 3 хвилин. Досоліть, якщо необхідно.
    Приготування млинців з грибами. Етап 6
  7. Покладіть на млинчик грибну начинку, складіть його удвічі, потім ще удвічі.
    Кладемо начинку ни млинціЗагортаємо млинчикиРобими конверт з млинців
  8. Покладіть готовий млинчик на тарілку, посипте дрібно нарізаною зеленою цибулею.

8-10 штук

Рубрика: Другі страви

Дивиться також:

Друзі! Якщо вам сподобався рецепт, ми будемо глибоко вдячні за посилання на нашу сторінку з вашого сайту чи блогу. Код посилання ви можете скопіювати у наступому рядку

Ваші коментарі та відгуки на «Млинці з грибами»

Сторінки « [1] 2 3 4

  1. 24.03.2016, 03:51 /Оля

    :?: Здравствуйте, Галина! Подскажите, нужно ли сливать жидкость с грибов при жарке или ждать пока она сама полностью выпариться? И добавлять лук и специи к насколько жидким грибам? Спасибо.

    • 24.03.2016, 21:53 / Галина

      Оля, здравствуйте! Когда добавлять лук - дело вкуса. Я не люблю, когда обжаренный лук раскисает в жидкости, поэтому больше выпариваю грибы. Некоторые еще и водички подливают, чтобы пожиже было. Это не принципиально. Жидкость сливать по-моему не надо, там самое вкусное.

  2. 20.11.2015, 19:23 /вікторія

    класні плинці

  3. 22.10.2014, 20:23 /Наталия

    Спасибо Релаксу и Галине за рецепты!
    Блинчики очень вкусные :oops:
    Муж мне оставил парочку :lol:

  4. 12.08.2014, 15:49 /Юлія

    Скільки млинців виходить?

  5. 31.12.2013, 17:55 /Татьяна

    Да, да!!! Очень вкусные блины с грибами получаются. Начинку делаю по этом рецепту уже не первый раз!!!

  6. 16.02.2013, 21:23 /Тетяна

    А ще смачніше буде, ці млинці обжарити з обох сторін у яйці. І до борщу або грибної юшки просто супер. Я так робила і не рз :roll: з!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. 05.02.2013, 20:55 /sanja_g

    РЕЦЕПТ ОТЛИЧНЫЙ, УГОСТИЛ ЖЕНУ ОНА ОБАЛДЕЛА :D :lol:

  8. 01.01.2013, 04:03 /Елена

    Спасибо за рецепт, готовила два раза, друзья в восторге. Можно подать на стол к любому празднику, оценили все, кто пробовал. А оформляю я так: на середну блинчика выкладываю грибы, заворачиваю мешочком и перевязываю зелененьким лучком. Выглядит оригинально.

  9. 29.12.2012, 22:24 /Платон

    Спасибо большое за рецепт!!!!! Очень вкусные блины. Жена в восторге!)))))))))))))) :D :D :D :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

  10. 08.11.2012, 16:26 /Anonymous

    врадли на нашу вечно голодную семью хватит :lol:

Сторінки « [1] 2 3 4

Написати коментар

У вас є можливість додавати фотографії до ваших відгуків або коментарів. Завантажите фото у відповідний розділ фотогалереї. Потім просто скопіюйте код, який ви побачите під вашою фотографією (щось подібне до [pic]777[/pic]) і вставте його у коментар.

:D:-):(:o8O:?8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:

Дивиться також:

Млинці з вишнями
Млинці з вишнями
Оладки з яблуками
Оладки з яблуками
Млинці класичні
Млинці класичні
Млинці з пікантною сирною начинкою
Млинці з пікантною сирною начинкою
Млинці з гарбузом / Гарбузові млинчики
Млинці з гарбузом / Гарбузові млинчики

Новости LadyUA

Фатальные, роскошные, вкусные: новые парфюмы

Фатальные, роскошные, вкусные: новые парфюмы

Поговорим о тех парфюмах, которые только-только вышли в свет или уже приближаются к нашим широтам [...]

Облачные IT-технологии в украинской школе BEAUTY SALON BOSS

Облачные IT-технологии в украинской школе BEAUTY SALON BOSS

Инновационные IT-технологии неумолимо приходят в индустрию красоты и здоровья. Благодаря поддержке компании Microsoft, обучение в украинской Бизнес-Школе Beauty Salon Boss переходит на качественно новый уровень   [...]

Подарочный сертификат на SPA-процедуры в «Мисливському дворі»

Подарочный сертификат на SPA-процедуры в «Мисливському дворі»

Подарки бываю разными. Мы за те, которые принося пользу, удовольствие и красоту. Подарочный сертификат на SPA-процедуры - как раз такой вариант [...]

Ресторани пропонують

Лінія ситних обідів від «Макфоксі»

Лінія ситних обідів від «Макфоксі»

Вартість ланчу, що подається у спеціальному теплозберігаючому контейнері, всього лише 35 гривень! [...].

Великий піст із рестораном «Маріо»

Великий піст із рестораном «Маріо»

Напередодні найбільш значущого християнського свята у нас діє нове пісне меню! [...].

Весняне меню в ресторані «Провінція»

Весняне меню в ресторані «Провінція»

У нас з’явилося багато яскравого, красивого, смачного… Отже за будь-якої погоди гарантуємо гарний настрій! [...].

Останні відгуки:
Морквяне пюре
/ 28-03-16, 21:27 / Галя (Relax.UA) :
Здравствуйте, Виктория! Спасибо вам за теплые слова. У нас в планах возобновить публикацию новых рецептах. Просто […]
Морквяне пюре
/ 28-03-16, 17:15 / Виктория :
Добрый день, Галина. Скажите, а почему Вы больше не публикуете новые рецепты, они очаровательны, где […]
Гарбузова каша
/ 28-03-16, 10:32 / Anonymous :
на укр. мові правильно-ДИтинства […]
Зелений борщ
/ 28-03-16, 10:10 / Anonymous :
А хто ви такий, щоб вказувати, що кому робить? :?: […]
Торт «Монастирська хата»
/ 27-03-16, 18:58 / Илона :
Обалденный рецепт!!! До сих пор готовила с добавлением сахара в тесто - процесс был […]
Торт «Зебра»
/ 27-03-16, 18:18 / Чебурашка :
Спасибо за рецепт :lol: […]