Млинці з грибами

1 star2 star3 star4 star5 starОцінка: 5 (19 голосів)

Соковита запашна грибна начинка в кишеньках з млинців

Млинці з грибамиЗбільшити

Для млинців вам знадобиться:

Млинці з грибами. Інгредієнти

  • 180 г (4 найповніших ст. ложки) борошна
  • 1яйце + 1 яєчний жовток
  • 1 ст. ложка соняшникової олії
  • 30 г вершкового масла
  • 150 мл молока
  • 150 мл газованої столової води
  • 1/2 ч. ложки соли
  • 1 ст. ложка цукру

Примітка: газовану воду можна замінити негазованою, але молоко для млинців завжди краще розводити навпіл водою, тоді тісто виходить більш легким. Яйце надає тісту еластичність, а додатковий жовток додає пористості.

Для начинки:

Млинці з грибами. Інгредієнти

  • 500 г свіжих грибів
  • 300 г сметани
  • 30 г вершкового масла
  • 1 цибулина
  • 1 зубчик часнику (за бажанням)
  • чорний мелений перець
  • невеликий пучок зеленої цибулі
  • 4 ст. ложки олії
  • сіль

Примітка: Якщо ви використовуєте лісові гриби, спочатку відваріть їх в підсоленій воді до готовності, а потім готуйте за рецептом.

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте млинці так само, як в рецепті млинців з сирною начинкою.
  2. Для начинки наріжте цибулину дрібними кубиками, а почищені і вимиті гриби - шматочками середнього розміру.
    Приготування млинців з грибами. Етап 2Приготування млинців з грибами. Етап 2'
  3. Розігрійте в сковороді 2 ст. ложки олії, злегка обсмажте в ній нарізану цибулю, потім додайте вершкове масло і смажте цибулю до прозорості.
    Приготування млинців з грибами. Етап 3Приготування млинців з грибами. Етап 3'
  4. Вийміть цибулю з сковороди. До жиру, що залишився в сковороді додайте 2 ст. ложки олії і нарізані гриби.
    Приготування млинців з грибами. Етап 4
  5. Коли гриби пустять сік і він почне випаровуватися, додайте обсмажену цибулю, посоліть і поперчіть на смак. Додайте роздушений або дрібно нарізаний часник. Потушкуйте суміш хвилину-другу.
    Приготування млинців з грибами. Етап 5
  6. Додайте до грибів сметану, тушкуйте біля 3 хвилин. Досоліть, якщо необхідно.
    Приготування млинців з грибами. Етап 6
  7. Покладіть на млинчик грибну начинку, складіть його удвічі, потім ще удвічі.
    Кладемо начинку ни млинціЗагортаємо млинчикиРобими конверт з млинців
  8. Покладіть готовий млинчик на тарілку, посипте дрібно нарізаною зеленою цибулею.

8-10 штук

Рубрика: Другі страви

Дивиться також:

Друзі! Якщо вам сподобався рецепт, ми будемо глибоко вдячні за посилання на нашу сторінку з вашого сайту чи блогу. Код посилання ви можете скопіювати у наступому рядку

Ваші коментарі та відгуки на «Млинці з грибами»

Сторінки « [1] 2 3 4

  1. 22.10.2014, 20:23 /Наталия

    Спасибо Релаксу и Галине за рецепты!
    Блинчики очень вкусные :oops:
    Муж мне оставил парочку :lol:

  2. 12.08.2014, 15:49 /Юлія

    Скільки млинців виходить?

  3. 31.12.2013, 17:55 /Татьяна

    Да, да!!! Очень вкусные блины с грибами получаются. Начинку делаю по этом рецепту уже не первый раз!!!

  4. 16.02.2013, 21:23 /Тетяна

    А ще смачніше буде, ці млинці обжарити з обох сторін у яйці. І до борщу або грибної юшки просто супер. Я так робила і не рз :roll: з!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. 05.02.2013, 20:55 /sanja_g

    РЕЦЕПТ ОТЛИЧНЫЙ, УГОСТИЛ ЖЕНУ ОНА ОБАЛДЕЛА :D :lol:

  6. 01.01.2013, 04:03 /Елена

    Спасибо за рецепт, готовила два раза, друзья в восторге. Можно подать на стол к любому празднику, оценили все, кто пробовал. А оформляю я так: на середну блинчика выкладываю грибы, заворачиваю мешочком и перевязываю зелененьким лучком. Выглядит оригинально.

  7. 29.12.2012, 22:24 /Платон

    Спасибо большое за рецепт!!!!! Очень вкусные блины. Жена в восторге!)))))))))))))) :D :D :D :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

  8. 08.11.2012, 16:26 /Anonymous

    врадли на нашу вечно голодную семью хватит :lol:

  9. 12.08.2012, 20:24 /Борис

    Спасибо-честное слово отвел душу ) Искренне благодарен за репт-домашние пальчики облизывали. .

  10. 14.05.2012, 15:14 /Галина

    Очень вкусно

Сторінки « [1] 2 3 4

Написати коментар

У вас є можливість додавати фотографії до ваших відгуків або коментарів. Завантажите фото у відповідний розділ фотогалереї. Потім просто скопіюйте код, який ви побачите під вашою фотографією (щось подібне до [pic]777[/pic]) і вставте його у коментар.

:D:-):(:o8O:?8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:

Дивиться також:

Млинці з вишнями
Млинці з вишнями
Оладки з яблуками
Оладки з яблуками
Млинці класичні
Млинці класичні
Млинці з пікантною сирною начинкою
Млинці з пікантною сирною начинкою
Млинці з гарбузом / Гарбузові млинчики
Млинці з гарбузом / Гарбузові млинчики

Новости LadyUA

Праздничная детоксикация

Праздничная детоксикация

Мы находимся в одном шаге от корпоративов, в двух − от новогоднего застолья. Стоит хорошенько подумать, а нужно ли все это организму [...]

Зимний гардероб 2014-2015: иметь обязательно

Зимний гардероб 2014-2015: иметь обязательно

Если у вас время, вдохновение и средства ходить по магазинам в поисках обновок, не спешите покупать первое попавшееся. Этот зимний сезон требует конкретики [...]

Скидка 20% на контурную пластику TEOSYAL

Скидка 20% на контурную пластику TEOSYAL

Мы уже готовы встречать Новы год с подарками для всех наших клиентов! Присоединяйтесь! Сезон скидок открыт! [...]

Ресторани пропонують

Нова зимова пропозиція в ресторані «Опера»

Нова зимова пропозиція в ресторані «Опера»

Насолодіться казковим смаком супів, десертів, салатів і основних страв! [...].

Меню з дичини в Grand Admiral Resort & SPA

Меню з дичини в Grand Admiral Resort & SPA

Запрошуємо відвідати ресторан Mozart і спробувати нові м’ясні страви від шеф-кухаря! [...].

Indigo представляє стейк T-bone

Indigo представляє стейк T-bone

Насолодіться ніжним м’ясистим смаком вирізки, яка тане в роті, і відчуйте всю мармуровість справжнього стріплойна! [...].

Останні відгуки:
Торт «Монастирська хата»
/ 21-01-15, 5:53 / Anonymous :
Моя жена иногда заменяет вишню на чернику или другие ягоды, но с вишней все же […]
Торт «Монастирська хата»
/ 21-01-15, 5:51 / Anonymous :
Почему же нельзя. Моя пробовала. Мне на сметане больше нравится. Калорий меньше, цена дешевле и […]
Деруни
/ 20-01-15, 22:35 / Геннадий :
Спасибо добрый человек отличный рецепт -вкусно и быстро . Удачи Вам […]
Торт «Зебра»
/ 20-01-15, 19:59 / соня :
Хорошый рецепт […]
Торт «Зебра»
/ 20-01-15, 19:58 / соня :
Очень хорошый рецепт !!! […]
Піца з грибами та ковбасою
/ 20-01-15, 19:17 / поля мороз :
аж слюньки потекли :roll: […]