Вівсяне печиво

1 star2 star3 star4 star5 starОцінка: 4.6 (167 голосів)

Відмінне доповнення до чашки кави

Вівсяне печивоЗбільшити

Вам знадобиться:

Вівсяне печиво. Інгредієнти

  • 100 г (1 склянка) вівсяних пластівців
  • 150 г цукру
  • 100 г розм’якшеного вершкового масла
  • 1 яйце
  • 1 щіпка ваніліну
  • 1 ст. ложка (15 мл) молока
  • 1 склянка (150 г) борошна
  • 1/3 ч. ложки соди (можна погасити оцтом)
  • 2/3 ч. ложки розпушувача для тіста
  • 1/2 ч. ложки кориці
  • 2 щіпки солі
  • 1/2 склянки родзинок
  • 1 ч. ложка натертої лимонної цедри

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте духовку до 175°С. Злегка змастіть деко жиром або вистеліть його папером для випічки.
  2. Збийте міксером вершкове масло і цукор.
    Збиваємо масло з цукром
  3. Додайте яйце, ванілін, молоко і все перемішайте.
    Рецепт вівсяного печіва. Етап 3
  4. В окремому посуді просійте разом борошно, соду, розпушувач і сіль.
  5. Додайте борошно в збиту суміш, щоб вийшло рідке тісто.
    Готуємо тісто
  6. Додайте в тісто вівсяні пластівці, корицю, родзинки, лимонну цедру і як слід все перемішайте.
    Додаємо вівсяні пластівці
  7. Викладіть тісто ложкою на деко. Робіть невеликі коржики, приблизно 4 см в діаметрі. Залишайте між печівом відстань близько 7 см, щоб воно краще пропікалися.
    Викладаємо тісто
  8. Випікайте біля 10 хвилин до утворення золотаво-коричневої скориночки.

16 штук

Рубрика: Солодкі страви

Друзі! Якщо вам сподобався рецепт, ми будемо глибоко вдячні за посилання на нашу сторінку з вашого сайту чи блогу. Код посилання ви можете скопіювати у наступому рядку

Ваші коментарі та відгуки на «Вівсяне печиво»

Сторінки « [1] 2 3 4 5 26Allow phonetic typingПозитивні (117) Негативні (6) З фото (7) Всі

  1. 13.09.2014, 13:12 /ксения

    я просто в восторге очень вкусно :D :-)

  2. 17.08.2014, 17:42 /юлiя

    печиво дуже смачне мiй син лише його полюбляэ :D

  3. 09.08.2014, 10:22 /Татьяна

    Печиво дуже смачне :-) Робила вже декілька разів. Але викладаю не ст. ложками, а чайними - на деко 16 шт поміщається (так в 2 заходи). Тоді воно не розпливається і швидко печеться.

  4. 12.06.2014, 14:24 /кристина

    печенье розтеклось и получлся сплашной корж, но я зделала овсяній торт :D :-)

  5. 02.05.2014, 11:49 /Маріанна

    розпливається! на смак смачне!

  6. 09.04.2014, 15:48 /Уляна

    Дуже гарний рецепт! Смакота!!!

  7. 02.04.2014, 19:05 /Таня

    Рецепт чудовий, а щоб не розтікалося треба добре розігріти духовку, а тісто покласти на 30 хв. в холодильник, а тоді робити коржики.

  8. 21.03.2014, 21:26 /Катя

    Кльовий рецепт :D

  9. 22.02.2014, 17:34 /Женя

    мені дуже сподобався рецепт! я пекла в силіконових формочках. вийшло гарно і смачно!

  10. 10.02.2014, 17:48 /Anonymous

    И у меня расплылось, но вкусное!

Сторінки « [1] 2 3 4 5 26Allow phonetic typingПозитивні (117) Негативні (6) З фото (7) Всі

Написати коментар

У вас є можливість додавати фотографії до ваших відгуків або коментарів. Завантажите фото у відповідний розділ фотогалереї. Потім просто скопіюйте код, який ви побачите під вашою фотографією (щось подібне до [pic]777[/pic]) і вставте його у коментар.

:D:-):(:o8O:?8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:

Дивиться також:

Тістечко «Картопля»
Тістечко «Картопля»
Плюшки
Плюшки
Рогалики з повидлом
Рогалики з повидлом
Цукрове печиво
Цукрове печиво

Новости LadyUA

Боремся с депрессией

Боремся с депрессией

Осенняя депрессия уязвима! Как, впрочем, и любая другая. Секрет успеха прост: нужно чаще давать себе отдыхать и расслабляться [...]

Скидка 70% на чистку зубов от клиники КЕМ

Скидка 70% на чистку зубов от клиники КЕМ

Улыбайтесь больше! Улыбайтесь ярче! А наши специалисты постараются сделать так, чтобы одним поводом для хорошего настроения стало больше! [...]

Как куколка: осенний образ от Yves Saint Laurent

Как куколка: осенний образ от Yves Saint Laurent

Куклы бываю разными. И не все − розовощекими пупсиками. Осенняя коллекция косметики от роскошного бренда Yves Saint Laurent демонстрирует, как сочетать изысканность и непосредственность. [...]

Ресторани пропонують

Сезон шашлику в «Кловському»

Сезон шашлику в «Кловському»

Спробуйте шашлик із соковитої свинини, ніжної телятини, філе курочки, з рибою та овочами! [...].

Насолоджуйтеся подорожжю в світ японської культури разом із «Сушія»

Насолоджуйтеся подорожжю в світ японської культури разом із «Сушія»

Цієї осені представляємо гостям нестандартне меню «Гастрономічна каліграфія»! [...].

Осіння пропозиція в Pache

Осіння пропозиція в Pache

У новому осінньому меню ресторану домінує яскравий гарбуз. Обов’язково спробуйте оригінальні страви! [...].

Останні відгуки:
Торт «Зебра»
/ 26-10-14, 16:10 / лена :
в жизни мы неели такой патрисаюший […]
Квашена капуста
/ 26-10-14, 15:15 / Anonymous :
Спасибо большое за Ваш рецепт! Получилась отличная капусточка!Теперь всегда так делать буду и в тех […]
Медовий торт
/ 26-10-14, 11:50 / кристина :
просто супер :-) […]
Соус для пельменів з м’ясом
/ 26-10-14, 8:17 / саша :
очень вкусно! :D ! […]
Торт «Монастирська хата»
/ 25-10-14, 22:32 / Инга :
Нужно не резать. Я делю на 15 комочков, потом катаю “колбаску”, а ее расскатываю сначала […]
Торт «Монастирська хата»
/ 25-10-14, 22:28 / Инга :
Возня себя оправдывает. Зато торт большой, всегда получается и очень вкусно :D […]