Салат з глив

1 star2 star3 star4 star5 starОцінка: 4 (7 голосів)

Легкий пікантний грибний салат стане відмінною закускою

Грибний салат з вешенок. Рецепт

Вам знадобиться:

Грибний салат з вешенок. Інгредієнти

  • 600 г свіжих глив
  • 1/2 склянки м’ясного бульйону
  • 2 невеликих цибулини
  • 4 ст. л. олії
  • 3 ст. л. оцту
  • 1/2 склянки білого вина
  • 1 ч. л. соєвого соусу
  • 1 лимон
  • 1/2 ч. л. білого перцю
  • 1 ч. ложка цукру
  • 2 зубчики часнику
  • 1/2 ч. ложки солі
  • свіжа зелень (краще за все зелена цибуля)

Спосіб приготування:

  1. Гриби почистіть, промийте в солоній воді, викладіть в друшляк і дайте воді стекти.
  2. Наріжте гриби скибочками.
    Вешенки
  3. Покладіть гриби в каструлю і залийте бульйоном, щоб гриби були повністю покриті.
    Заливаємо гриби бульйоном
  4. Поставте гриби на повільний вогонь і варіть 5 хвилин.
    Варимо гриби
  5. Зніміть каструлю з грибами з плити, охолодіть, а потім поставте в холодильник.
  6. Дрібно наріжте цибулю і обсмажте в маслі на сковороді.
    Нарізаємо цибулю
  7. Зніміть цибулю з вогню, додайте до неї оцет, біле вино, соєвий соус і лимонний сік.
    Приготування салату з вешенок. Етап 7
  8. Додайте в отриманий цибульний соус перець і цукор.
  9. Почистіть часник, дрібно посічіть і розітріть з сіллю.
  10. Додайте розтертий часник в цибульний соус, добре перемішайте і полийте цим соусом гриби.
  11. Залиште на 30 хвилин.
  12. Викладіть на тарілку і прикрасьте зеленню.

4 порції

Рубрика: Салати та закуски

Друзі! Якщо вам сподобався рецепт, ми будемо глибоко вдячні за посилання на нашу сторінку з вашого сайту чи блогу. Код посилання ви можете скопіювати у наступому рядку

Ваші коментарі та відгуки на «Салат з глив»

Сторінки « [1] 2

  1. 22.11.2013, 16:35 /Анна

    очень вкусненько! спасибо, слопали за ужином!

  2. 24.08.2012, 14:01 /МАРИШКА

    Очень люблю грибы. Надо срочно сделать такой салат. :roll:

  3. 03.02.2012, 19:22 /ирина

    бомба. .. .. .под водочку. .. .

  4. 07.01.2012, 15:33 /вадим

    :oops: доступно. надо попробовать.

  5. 18.12.2011, 20:57 /ТАТЬЯНА

    Мне понравился рецепт!!! Сделаю. :D :D

  6. 29.11.2011, 12:20 /тетяна

    Цікавий рецепт, треба спробувати Дякуємо :roll:

  7. 02.11.2011, 22:54 /Ірина

    Вешенки на українській мові називаються гливою. Виправте, будь ласка

    • 12.06.2012, 16:14 / Марго

      рецепт вообще-то на русском языке

      • 01.12.2012, 19:50 / Посетитель

        Этот сайт можно читать и на украинском языке :D

  8. 09.12.2010, 14:20 /Л

    Гриби зараз продаються-треба попробувати-цікавий соус

  9. 06.05.2010, 18:48 /Anonymous

    класно :wink:

  10. 27.02.2010, 09:36 /наташа

    прикольно и не дорого

Сторінки « [1] 2

Написати коментар

У вас є можливість додавати фотографії до ваших відгуків або коментарів. Завантажите фото у відповідний розділ фотогалереї. Потім просто скопіюйте код, який ви побачите під вашою фотографією (щось подібне до [pic]777[/pic]) і вставте його у коментар.

:D:-):(:o8O:?8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:

Новости LadyUA

Праздничная детоксикация

Праздничная детоксикация

Мы находимся в одном шаге от корпоративов, в двух − от новогоднего застолья. Стоит хорошенько подумать, а нужно ли все это организму [...]

Зимний гардероб 2014-2015: иметь обязательно

Зимний гардероб 2014-2015: иметь обязательно

Если у вас время, вдохновение и средства ходить по магазинам в поисках обновок, не спешите покупать первое попавшееся. Этот зимний сезон требует конкретики [...]

Скидка 20% на контурную пластику TEOSYAL

Скидка 20% на контурную пластику TEOSYAL

Мы уже готовы встречать Новы год с подарками для всех наших клиентов! Присоединяйтесь! Сезон скидок открыт! [...]

Ресторани пропонують

Нова зимова пропозиція в ресторані «Опера»

Нова зимова пропозиція в ресторані «Опера»

Насолодіться казковим смаком супів, десертів, салатів і основних страв! [...].

Меню з дичини в Grand Admiral Resort & SPA

Меню з дичини в Grand Admiral Resort & SPA

Запрошуємо відвідати ресторан Mozart і спробувати нові м’ясні страви від шеф-кухаря! [...].

Indigo представляє стейк T-bone

Indigo представляє стейк T-bone

Насолодіться ніжним м’ясистим смаком вирізки, яка тане в роті, і відчуйте всю мармуровість справжнього стріплойна! [...].

Останні відгуки:
Торт «Монастирська хата»
/ 21-01-15, 5:53 / Anonymous :
Моя жена иногда заменяет вишню на чернику или другие ягоды, но с вишней все же […]
Торт «Монастирська хата»
/ 21-01-15, 5:51 / Anonymous :
Почему же нельзя. Моя пробовала. Мне на сметане больше нравится. Калорий меньше, цена дешевле и […]
Деруни
/ 20-01-15, 22:35 / Геннадий :
Спасибо добрый человек отличный рецепт -вкусно и быстро . Удачи Вам […]
Торт «Зебра»
/ 20-01-15, 19:59 / соня :
Хорошый рецепт […]
Торт «Зебра»
/ 20-01-15, 19:58 / соня :
Очень хорошый рецепт !!! […]
Піца з грибами та ковбасою
/ 20-01-15, 19:17 / поля мороз :
аж слюньки потекли :roll: […]