Ледачі вареники з сиру

1 star2 star3 star4 star5 starОцінка: 4.8 (459 голосів)

Ніжну і легку сирну страву можна приправляти за вашим смаком

Ледачі вареники з сируЗбільшити

Вам знадобиться:

Ледачі вареники з сиру. Інгредієнти

  • 400 г однорідного сиру
  • 1 яйце
  • 3-4 повних ст. ложок борошна
  • цукор на смак
  • сіль для варіння
  • борошно для підсипання

Примітка: Ледачі вареники можна заправляти вершковим маслом, сметаною, медом, варенням або пюре з свіжих фруктів або ягід.

Спосіб приготування:

  1. Домашній сир протріть через сито або пропустіть через м’ясорубку, щоб він став більш однорідним і краще формувався. Однорідний магазинний сир підготовляти не треба.
  2. М’ялкою розімніть сир з цукром, додаючи його на смак.
    Додаємо цукор
  3. Додайте в сир яйце і знову розімніть.
    Додаємо яйце
  4. У сирну масу додайте борошно і гарненько розімніть. Кількість борошна залежить від сиру і ваших уподобань. Якщо ви любите ніжні вареники, спробуйте обмежитися 3 повними ст. ложками (такі вареники трохи складніше варити). Для щільніших вареників покладіть більше борошна. Перш ніж варити велику кількість вареників, спробуйте зварити один. Якщо він розвалиться, додайте борошна.
  5. Підготовлене тісто для зручності розділіть на 3-4 частини.
  6. Добре посипте обробну дошку борошном. Відокремлену частину тіста скачайте в тонку (діаметром близько 2 см) ковбаску, яку наріжте на шматочки завдовжки близько 1,5 см. Можна робити вареники і більшого розміру, але маленькі простіше варити і вони краще виглядають.
    Робимо ковбаскуНарізаємо ковбаску
  7. З нарізаних шматочків сформуйте круглі «монетки» завтовшки 6-7 мм. В середині кожного вареника зробіть пальцем невелику вм’ятину. Така вм’ятина на готовому варенику дозволить йому краще утримувати масло або сметану.
    Формуємо вареник
  8. Варіть вареники в просторій каструлі у великій кількості води при несильному її кипінні. Опустіть вареники в киплячу підсолену воду, акуратно проведіть ложкою по дну каструлі, щоб вареники до нього не приклеїлися, і варіть їх 1-2 хвилини після спливання.
    Варимо ледачі вареники
  9. Вийміть вареники шумівкою на тарілку, приправте за смаком і теплими подавайте до столу. Так само вчиніть з тістом, що залишилося.

Кількість порцій: 3.
Час приготування: 25 хв.
Рубрика: Другі страви

Дивиться також:

Друзі! Якщо вам сподобався рецепт, ми будемо глибоко вдячні за посилання на нашу сторінку з вашого сайту чи блогу. Код посилання ви можете скопіювати у наступому рядку

Ваші коментарі та відгуки на «Ледачі вареники з сиру»

Сторінки « [1] 2 3 4 5 49Allow phonetic typingПозитивні (318) Негативні (7) З фото (1) Всі

  1. 08.10.2014, 14:32 /Ксения

    У меня при варке получилась каша =(( Обычно проблем даже с самыми сложными рецептами нет, готовлю с детства и хорошо, но вот тут что-то не получилось? Может огонь меньше или больше надо?

  2. 07.10.2014, 21:55 /Ирина

    Рецепт хороший. Вареники получились отличные. Я сразу двойную порцию приготовила, чтобы и самой поесть, а то с моими детьми и мужем может и не остаться. :D Только муки слегка больше дала. Умяли за ужином.

  3. 07.10.2014, 10:58 /Татьяна

    А можно их на пару потом готовить?

  4. 05.10.2014, 20:34 /Елена

    Прекрасная альтернатива сырникам и готовятся действительно быстро!

  5. 05.10.2014, 04:07 /Юра

    Рецепт хороший, всё делал сам, вписался в пол часа :D , всё вышло, часть сделал с мукой, а часть с манкой, оба варианта понравились. Спасибо за хороший рецепт.

  6. 04.10.2014, 20:03 /Дашенька

    Рецепт супер как из детства!!!!! Только я плотнее сделала, муки 5 лож и 2ва яйца. люблю такие)
    Спасибо автору!!!!!

  7. 04.10.2014, 17:51 /Света

    Рецепт в избранном, более 20 удачных приготовлений. Спасибо большое! Разный творог бывает, где-то больше муки надо, где-то больше сахара, лишний раз руки мукой присыпать при формировании вареников. Обязательно пробный сварить. .. Просто удивляют отзывы “жопорукмх хозяюшек” (извините, более подходящего названия НЕТ), вместо того, чтобы учится, на - пришла, нагадила. У себя на кухне гадьте - все равно не готовите. Автору еще раз спасибо.

  8. 02.10.2014, 17:54 /Anonymous

    спасибо за рецептик. это блюдо полюбила ещё в дет. саде. своих детей тоже на него присадила. они любят вареники со сгущ. молоком :D

  9. 28.09.2014, 10:47 /Марина

    600 грамм творога в унитазе!отличные ленивые вареники!ужас!

    • 01.10.2014, 21:58 / ирина

      у вас жирный творог был. надо брать обезжиренный.

  10. 25.09.2014, 17:30 /Я

    я положила 4 ложки муки, но скатать в трубочку все равно не получилось
    она просто рвалась, не подскажете что не так? все вроде по рецепту!

Сторінки « [1] 2 3 4 5 49Allow phonetic typingПозитивні (318) Негативні (7) З фото (1) Всі

Написати коментар

У вас є можливість додавати фотографії до ваших відгуків або коментарів. Завантажите фото у відповідний розділ фотогалереї. Потім просто скопіюйте код, який ви побачите під вашою фотографією (щось подібне до [pic]777[/pic]) і вставте його у коментар.

:D:-):(:o8O:?8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:

Дивиться також:

Вареники з картоплею
Вареники з картоплею
Домашні пельмені з м’ясом
Домашні пельмені з м’ясом
Равіолі з індичкою і брусничним соусом
Равіолі з індичкою і брусничним соусом
Вареники з вишнями і чорницею
Вареники з вишнями і чорницею

Новости LadyUA

Боремся с депрессией

Боремся с депрессией

Осенняя депрессия уязвима! Как, впрочем, и любая другая. Секрет успеха прост: нужно чаще давать себе отдыхать и расслабляться [...]

Скидка 70% на чистку зубов от клиники КЕМ

Скидка 70% на чистку зубов от клиники КЕМ

Улыбайтесь больше! Улыбайтесь ярче! А наши специалисты постараются сделать так, чтобы одним поводом для хорошего настроения стало больше! [...]

Как куколка: осенний образ от Yves Saint Laurent

Как куколка: осенний образ от Yves Saint Laurent

Куклы бываю разными. И не все − розовощекими пупсиками. Осенняя коллекция косметики от роскошного бренда Yves Saint Laurent демонстрирует, как сочетать изысканность и непосредственность. [...]

Ресторани пропонують

Сезон шашлику в «Кловському»

Сезон шашлику в «Кловському»

Спробуйте шашлик із соковитої свинини, ніжної телятини, філе курочки, з рибою та овочами! [...].

Насолоджуйтеся подорожжю в світ японської культури разом із «Сушія»

Насолоджуйтеся подорожжю в світ японської культури разом із «Сушія»

Цієї осені представляємо гостям нестандартне меню «Гастрономічна каліграфія»! [...].

Осіння пропозиція в Pache

Осіння пропозиція в Pache

У новому осінньому меню ресторану домінує яскравий гарбуз. Обов’язково спробуйте оригінальні страви! [...].

Останні відгуки:
Торт «Зебра»
/ 26-10-14, 16:10 / лена :
в жизни мы неели такой патрисаюший […]
Квашена капуста
/ 26-10-14, 15:15 / Anonymous :
Спасибо большое за Ваш рецепт! Получилась отличная капусточка!Теперь всегда так делать буду и в тех […]
Медовий торт
/ 26-10-14, 11:50 / кристина :
просто супер :-) […]
Соус для пельменів з м’ясом
/ 26-10-14, 8:17 / саша :
очень вкусно! :D ! […]
Торт «Монастирська хата»
/ 25-10-14, 22:32 / Инга :
Нужно не резать. Я делю на 15 комочков, потом катаю “колбаску”, а ее расскатываю сначала […]
Торт «Монастирська хата»
/ 25-10-14, 22:28 / Инга :
Возня себя оправдывает. Зато торт большой, всегда получается и очень вкусно :D […]