Ледачі вареники з сиру

1 star2 star3 star4 star5 starОцінка: 4.8 (425 голосів)

Ніжну і легку сирну страву можна приправляти за вашим смаком

Ледачі вареники з сируЗбільшити

Вам знадобиться:

Ледачі вареники з сиру. Інгредієнти

  • 400 г однорідного сиру
  • 1 яйце
  • 3-4 повних ст. ложок борошна
  • цукор на смак
  • сіль для варіння
  • борошно для підсипання

Примітка: Ледачі вареники можна заправляти вершковим маслом, сметаною, медом, варенням або пюре з свіжих фруктів або ягід.

Спосіб приготування:

  1. Домашній сир протріть через сито або пропустіть через м’ясорубку, щоб він став більш однорідним і краще формувався. Однорідний магазинний сир підготовляти не треба.
  2. М’ялкою розімніть сир з цукром, додаючи його на смак.
    Додаємо цукор
  3. Додайте в сир яйце і знову розімніть.
    Додаємо яйце
  4. У сирну масу додайте борошно і гарненько розімніть. Кількість борошна залежить від сиру і ваших уподобань. Якщо ви любите ніжні вареники, спробуйте обмежитися 3 повними ст. ложками (такі вареники трохи складніше варити). Для щільніших вареників покладіть більше борошна. Перш ніж варити велику кількість вареників, спробуйте зварити один. Якщо він розвалиться, додайте борошна.
  5. Підготовлене тісто для зручності розділіть на 3-4 частини.
  6. Добре посипте обробну дошку борошном. Відокремлену частину тіста скачайте в тонку (діаметром близько 2 см) ковбаску, яку наріжте на шматочки завдовжки близько 1,5 см. Можна робити вареники і більшого розміру, але маленькі простіше варити і вони краще виглядають.
    Робимо ковбаскуНарізаємо ковбаску
  7. З нарізаних шматочків сформуйте круглі «монетки» завтовшки 6-7 мм. В середині кожного вареника зробіть пальцем невелику вм’ятину. Така вм’ятина на готовому варенику дозволить йому краще утримувати масло або сметану.
    Формуємо вареник
  8. Варіть вареники в просторій каструлі у великій кількості води при несильному її кипінні. Опустіть вареники в киплячу підсолену воду, акуратно проведіть ложкою по дну каструлі, щоб вареники до нього не приклеїлися, і варіть їх 1-2 хвилини після спливання.
    Варимо ледачі вареники
  9. Вийміть вареники шумівкою на тарілку, приправте за смаком і теплими подавайте до столу. Так само вчиніть з тістом, що залишилося.

Кількість порцій: 3.
Час приготування: 25 хв.
Рубрика: Другі страви

Дивиться також:

Друзі! Якщо вам сподобався рецепт, ми будемо глибоко вдячні за посилання на нашу сторінку з вашого сайту чи блогу. Код посилання ви можете скопіювати у наступому рядку

Ваші коментарі та відгуки на «Ледачі вареники з сиру»

Сторінки « [1] 2 3 4 5 46Allow phonetic typingПозитивні (295) Негативні (4) З фото (1) Всі

  1. 25.03.2014, 22:14 /Поняша

    класс :oops:

  2. 16.03.2014, 10:47 /светлана

    спасибо за рецепт , сегодня обязательно приготоалю

  3. 11.03.2014, 17:07 /алина

    Мне рецепт помог. Варила на сильном огне и получались неплотные вареники. И подсказка с ямкой - зто здорово.

  4. 27.02.2014, 11:58 /света

    я кроме всего прочего взбиваю сметану с сахарной пудрой поливаю свежесваренные варенички и ставлю в духовку на десять минут еще вкуснее а так все замечательно спасибо :D

  5. 26.02.2014, 17:36 /Валерий

    Хозяюшки, а как этот вареник начинить ягодой?

    • 22.03.2014, 09:42 / лера

      С ягодами-это другие вареники. принцип пельменей. Тесто, А вместо фарша ягоды;-)

  6. 05.02.2014, 17:43 /Anonymous

    внуснятина!! :D

    • 15.02.2014, 17:56 / екатерина

      Спасибо, очень вкусно! Ямка внутри вареника не даёт растекаться маслу и сметане

  7. 05.02.2014, 13:20 /ольга

    рецепт неноганий дякую

  8. 02.02.2014, 09:40 /Ирина

    Очень люблю эти вареники. Делаю очень часто. Спасибо з рецепт. :D

  9. 29.01.2014, 20:42 /Марина

    Спасибо за рецепт :!: очень вкусно

  10. 25.01.2014, 10:47 /пися

    вкусно

Сторінки « [1] 2 3 4 5 46Allow phonetic typingПозитивні (295) Негативні (4) З фото (1) Всі

Написати коментар

У вас є можливість додавати фотографії до ваших відгуків або коментарів. Завантажите фото у відповідний розділ фотогалереї. Потім просто скопіюйте код, який ви побачите під вашою фотографією (щось подібне до [pic]777[/pic]) і вставте його у коментар.

:D:-):(:o8O:?8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:

Дивиться також:

Вареники з картоплею
Вареники з картоплею
Домашні пельмені з м’ясом
Домашні пельмені з м’ясом
Равіолі з індичкою і брусничним соусом
Равіолі з індичкою і брусничним соусом
Вареники з вишнями і чорницею
Вареники з вишнями і чорницею

Новости LadyUA

Дизайнерские шалости: веселая квартира от Kate Spade

Дизайнерские шалости: веселая квартира от Kate Spade

Дизайнерский интерьер – понятие для каждого свое. Кто-то подразумевает под ним красные стены и черную мягкую мебель, шкуру зебры на полу, кто-то – огромные люстры, тяжелые портьеры и канделябры. Но для людей с хорошим чувством юмора и беззаботным отношением к жизни есть варианты гораздо интереснее [...]

Антистрессовый уход для лица и тела в Experience Spa

Антистрессовый уход для лица и тела в Experience Spa

Весна – идеальный сезон для оксигенации, очищения, балансирования и стимуляции энергии. Согласны? Тогда мы знаем, как вам помочь [...]

Чем подкрепиться в сезон диет

Чем подкрепиться в сезон диет

Быть стройной хочется всегда, как, впрочем, и кушать. Совместить два этих желания крайне сложно. Порой весной женщины решаются на самый строгий пересмотр гардероба, образа жизни и привычек питания. Но если от гречки и овсянки вы впадаете в депрессию, не спешите отчаиваться [...]

Ресторани пропонують

Смачна акція від кондитерського бутіка Domа

Смачна акція від кондитерського бутіка Domа

При замовленні кави з собою, Ви отримаєте в подарунок шоколадний батончик! [...].

Новий WOK-ланч у China White – смачно, швидко та корисно!

Новий WOK-ланч у China White – смачно, швидко та корисно!

Запрошуємо спробувати свіжі, корисні й апетитні обідні страви за 68 і 89 грн. [...].

Устричні вікенди в ресторані Indigo

Устричні вікенди в ресторані Indigo

У квітні по неділях приходьте пробувати висококласні устриці всього за 49 гривень! [...].

Останні відгуки:
Сирна запіканка
/ 17-04-14, 21:44 / Anonymous :
Дуже смачно, але без крохмалу смачніше. […]
Торт «Зебра»
/ 17-04-14, 21:22 / Anonymous :
клас торт :D :D :D […]
Паска
/ 17-04-14, 20:33 / Мария :
Сегодня сделала, все получилось!!! Спасибо за рецепт. […]
Паска
/ 17-04-14, 19:13 / Андрей :
180 градусов! :-) […]
Паска
/ 17-04-14, 18:54 / оксана :
Я собираюсь делать вторую порцию, кол-во сахара попробую немного увеличить, хотя они достаточно сладкие […]
Паска
/ 17-04-14, 18:47 / оксана :
Никогда ни то что не пекла, не пробовала такую вкусную здобу. Большое спасибо за рецепт! […]