Ледачі вареники з сиру

1 star2 star3 star4 star5 starОцінка: 4.8 (451 голос)

Ніжну і легку сирну страву можна приправляти за вашим смаком

Ледачі вареники з сируЗбільшити

Вам знадобиться:

Ледачі вареники з сиру. Інгредієнти

  • 400 г однорідного сиру
  • 1 яйце
  • 3-4 повних ст. ложок борошна
  • цукор на смак
  • сіль для варіння
  • борошно для підсипання

Примітка: Ледачі вареники можна заправляти вершковим маслом, сметаною, медом, варенням або пюре з свіжих фруктів або ягід.

Спосіб приготування:

  1. Домашній сир протріть через сито або пропустіть через м’ясорубку, щоб він став більш однорідним і краще формувався. Однорідний магазинний сир підготовляти не треба.
  2. М’ялкою розімніть сир з цукром, додаючи його на смак.
    Додаємо цукор
  3. Додайте в сир яйце і знову розімніть.
    Додаємо яйце
  4. У сирну масу додайте борошно і гарненько розімніть. Кількість борошна залежить від сиру і ваших уподобань. Якщо ви любите ніжні вареники, спробуйте обмежитися 3 повними ст. ложками (такі вареники трохи складніше варити). Для щільніших вареників покладіть більше борошна. Перш ніж варити велику кількість вареників, спробуйте зварити один. Якщо він розвалиться, додайте борошна.
  5. Підготовлене тісто для зручності розділіть на 3-4 частини.
  6. Добре посипте обробну дошку борошном. Відокремлену частину тіста скачайте в тонку (діаметром близько 2 см) ковбаску, яку наріжте на шматочки завдовжки близько 1,5 см. Можна робити вареники і більшого розміру, але маленькі простіше варити і вони краще виглядають.
    Робимо ковбаскуНарізаємо ковбаску
  7. З нарізаних шматочків сформуйте круглі «монетки» завтовшки 6-7 мм. В середині кожного вареника зробіть пальцем невелику вм’ятину. Така вм’ятина на готовому варенику дозволить йому краще утримувати масло або сметану.
    Формуємо вареник
  8. Варіть вареники в просторій каструлі у великій кількості води при несильному її кипінні. Опустіть вареники в киплячу підсолену воду, акуратно проведіть ложкою по дну каструлі, щоб вареники до нього не приклеїлися, і варіть їх 1-2 хвилини після спливання.
    Варимо ледачі вареники
  9. Вийміть вареники шумівкою на тарілку, приправте за смаком і теплими подавайте до столу. Так само вчиніть з тістом, що залишилося.

Кількість порцій: 3.
Час приготування: 25 хв.
Рубрика: Другі страви

Дивиться також:

Друзі! Якщо вам сподобався рецепт, ми будемо глибоко вдячні за посилання на нашу сторінку з вашого сайту чи блогу. Код посилання ви можете скопіювати у наступому рядку

Ваші коментарі та відгуки на «Ледачі вареники з сиру»

Сторінки « [1] 2 3 4 5 49Allow phonetic typingПозитивні (313) Негативні (7) З фото (1) Всі

  1. 28.09.2014, 10:47 /Марина

    600 грамм творога в унитазе!отличные ленивые вареники!ужас!

    • 01.10.2014, 21:58 / ирина

      у вас жирный творог был. надо брать обезжиренный.

  2. 25.09.2014, 17:30 /Я

    я положила 4 ложки муки, но скатать в трубочку все равно не получилось
    она просто рвалась, не подскажете что не так? все вроде по рецепту!

  3. 23.09.2014, 17:50 /Екатерина

    а мне понравилось некого не слушайте

  4. 23.09.2014, 13:15 /Валентина

    вместо муки надо класть манку, намного вкуснее !

  5. 22.09.2014, 20:14 /Anonymous

    Это где это видано ленивые вареники делать 25 минут вы умом тронулись!

  6. 17.09.2014, 18:10 /Anonymous

    Рецепт хороший, но как сохранить уже вареные вареникиб чтобы использовать их позже? Они как-то склизнут и теряют товарный вид. А разогревать в микроволновке или обжаривать на сковородке? :o

  7. 08.09.2014, 18:04 /Versal

    Ужасно. .. Фу - меня вырвало потом от этого. Какой дурак придумал такое?. Перевела творог, лучше бы сделала запеканку, пирог или сырники наконец. Обляпала всю кухню, тряпку кухонную. Ужасно просто не ешьте это, пищеварению это не на пользу, все забъется - запор гарантирован. :x

    • 13.09.2014, 20:25 / миша

      значит ты плохо готовишь :-)

    • 16.09.2014, 16:24 / Евгений

      надо учиться готовить :lol:

    • 20.09.2014, 18:49 / Ирина

      Кстати, ленивые вареники едят больные с больной печенью и поджелудочной железой. И пищеварению это очень на пользу. А, Вы действительно, просто не умение готовить.

    • 20.09.2014, 19:30 / Borisa

      Какая бестактность. .. . :roll: научитесь готовить. И творог нужно свежий использовать. Я бы постеснялась писать о себе такое. .. Рецепт ПРЕКРАСНЫЙ, ему не один десяток лет! А для деток просто находка.

    • 25.09.2014, 13:04 / Ирина

      Это же рецепт детской кухни(в том числе)!!!Сынок постоянно просит их приготовить , а это показатель!)))Просто у вас что-то не получилось в поцессе готовки:roll:

    • 28.09.2014, 12:38 /

      самый показатель - “обляпала всю кухню”. чем уж там ляпать то?))) а как же вы с целым обедом справляетесь? или - “Фу, не ешьте вообще, это вредно, поправитесь, и кухню мыть надо?”))))) учитесь готовить. ..

  8. 24.08.2014, 19:05 /Наталия

    Готовлю второй день подряд :evil: Чувствую - муж заставит готовить вареники и завтра :lol: (Творог уже куплен) Так что комментарии лишние

    • 24.08.2014, 20:59 /

      Вы, наверно, слишком вкусно их приготовили :wink:. С другой стороны, все равно что-то готовить пришлось бы.

  9. 22.08.2014, 16:23 /DeliveryFood

    Приготовила! Рецепт хороший, а главное быстро готовиться и вкусно есть. :D

  10. 17.08.2014, 13:28 /геннадий в

    отзывы хорошие пойду делать вареники а потом напишу

Сторінки « [1] 2 3 4 5 49Allow phonetic typingПозитивні (313) Негативні (7) З фото (1) Всі

Написати коментар

У вас є можливість додавати фотографії до ваших відгуків або коментарів. Завантажите фото у відповідний розділ фотогалереї. Потім просто скопіюйте код, який ви побачите під вашою фотографією (щось подібне до [pic]777[/pic]) і вставте його у коментар.

:D:-):(:o8O:?8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:

Дивиться також:

Вареники з картоплею
Вареники з картоплею
Домашні пельмені з м’ясом
Домашні пельмені з м’ясом
Равіолі з індичкою і брусничним соусом
Равіолі з індичкою і брусничним соусом
Вареники з вишнями і чорницею
Вареники з вишнями і чорницею

Новости LadyUA

Bottega Veneta: весна 2015

Bottega Veneta: весна 2015

Недели моды захватили половину мира и как минимум два континента. На прошлой неделе бренд Bottega Veneta представил свою коллекцию в ритме танца [...]

Осенняя коллекция сумок Gucci: только для богачей

Осенняя коллекция сумок Gucci: только для богачей

Иногда людей посещают неожиданные вопросы. Например, может ли сумка стоить больше 20 000 долларов? Да, что подтверждает бренд Gucci [...]

Что убивает любовь?

Что убивает любовь?

У каждой из нас есть свой жизненный опыт, а значит − и ответ на это сложный вопрос. Порой причины расставаний бываю поверхностными, порой − слишком глубокими. Попробуй, угадай! [...]

Ресторани пропонують

Яскраві фарби осені у ресторані «Царьград»

Яскраві фарби осені у ресторані «Царьград»

Запрошуємо спробувати філей телятини, запечені мідії та інші оригінальні страви від шеф-кухаря! [...].

Viva Havana!

Viva Havana!

«Сушія» запрошує насолодитися набором «Фірмовий мікс» і двома «Мохіто» всього за 206 грн. [...].

«Веранда на Дніпрі» запрошує скуштувати страви з печі!

«Веранда на Дніпрі» запрошує скуштувати страви з печі!

Запечений лобстер, томленая голяшка, овочі з Пармезаном… Тільки піч дозволить передати всю смакову палітру золотої пори року [...].

Останні відгуки:
Ледачі вареники з сиру
/ 1-10-14, 21:58 / ирина :
у вас жирный творог был. надо брать обезжиренный. […]
Рулетики з баклажанів з часниковою заправкою
/ 1-10-14, 21:53 / Anonymous :
скільки їх можна зберігати після приготування? […]
Форшмак
/ 1-10-14, 19:12 / алена :
А вы попробуйте на черный хлебушек намазать! […]
Яловичина з чорносливом
/ 1-10-14, 12:28 / Светлана :
всем очень понравилось!!! легко и вкусно :-) […]
Плов зі свининою
/ 30-09-14, 15:19 / Гарик :
Спасибо. ., вся семья слопала по две порции !!!!! :D […]
Морквяна запіканка
/ 28-09-14, 19:35 / Екатерина :
Очень вкусная получилась запеканка. :P […]