Ледачі вареники з сиру

1 star2 star3 star4 star5 starОцінка: 4.8 (439 голосів)

Ніжну і легку сирну страву можна приправляти за вашим смаком

Ледачі вареники з сируЗбільшити

Вам знадобиться:

Ледачі вареники з сиру. Інгредієнти

  • 400 г однорідного сиру
  • 1 яйце
  • 3-4 повних ст. ложок борошна
  • цукор на смак
  • сіль для варіння
  • борошно для підсипання

Примітка: Ледачі вареники можна заправляти вершковим маслом, сметаною, медом, варенням або пюре з свіжих фруктів або ягід.

Спосіб приготування:

  1. Домашній сир протріть через сито або пропустіть через м’ясорубку, щоб він став більш однорідним і краще формувався. Однорідний магазинний сир підготовляти не треба.
  2. М’ялкою розімніть сир з цукром, додаючи його на смак.
    Додаємо цукор
  3. Додайте в сир яйце і знову розімніть.
    Додаємо яйце
  4. У сирну масу додайте борошно і гарненько розімніть. Кількість борошна залежить від сиру і ваших уподобань. Якщо ви любите ніжні вареники, спробуйте обмежитися 3 повними ст. ложками (такі вареники трохи складніше варити). Для щільніших вареників покладіть більше борошна. Перш ніж варити велику кількість вареників, спробуйте зварити один. Якщо він розвалиться, додайте борошна.
  5. Підготовлене тісто для зручності розділіть на 3-4 частини.
  6. Добре посипте обробну дошку борошном. Відокремлену частину тіста скачайте в тонку (діаметром близько 2 см) ковбаску, яку наріжте на шматочки завдовжки близько 1,5 см. Можна робити вареники і більшого розміру, але маленькі простіше варити і вони краще виглядають.
    Робимо ковбаскуНарізаємо ковбаску
  7. З нарізаних шматочків сформуйте круглі «монетки» завтовшки 6-7 мм. В середині кожного вареника зробіть пальцем невелику вм’ятину. Така вм’ятина на готовому варенику дозволить йому краще утримувати масло або сметану.
    Формуємо вареник
  8. Варіть вареники в просторій каструлі у великій кількості води при несильному її кипінні. Опустіть вареники в киплячу підсолену воду, акуратно проведіть ложкою по дну каструлі, щоб вареники до нього не приклеїлися, і варіть їх 1-2 хвилини після спливання.
    Варимо ледачі вареники
  9. Вийміть вареники шумівкою на тарілку, приправте за смаком і теплими подавайте до столу. Так само вчиніть з тістом, що залишилося.

Кількість порцій: 3.
Час приготування: 25 хв.
Рубрика: Другі страви

Дивиться також:

Друзі! Якщо вам сподобався рецепт, ми будемо глибоко вдячні за посилання на нашу сторінку з вашого сайту чи блогу. Код посилання ви можете скопіювати у наступому рядку

Ваші коментарі та відгуки на «Ледачі вареники з сиру»

Сторінки « [1] 2 3 4 5 47Allow phonetic typingПозитивні (308) Негативні (4) З фото (1) Всі

  1. 12.07.2014, 15:26 /юлия

    муж был в восторге. ..

  2. 09.07.2014, 16:10 /Татьяна

    Все получилось, очень вкусно и быстро. Спасибо за рецепт!

  3. 24.06.2014, 10:15 /Ольга

    замечательный рецепт, быстро и вкусно! :D

  4. 06.06.2014, 17:18 /настя

    Смачно

  5. 06.06.2014, 17:18 /настя

    Очень вкусно

  6. 05.06.2014, 15:16 /яна

    Вкуснотища , только что сделала, семья очень довольна

  7. 05.06.2014, 11:09 /Ирина

    Супер!!!!

  8. 04.06.2014, 14:02 /Елена

    Внуки от вареников в восторге!!!Очень кусно !

  9. 30.05.2014, 16:52 /Наташа

    Очень хороший рецепт, вкусно и быстро)) :-)

  10. 27.05.2014, 18:06 /Ирина

    Я добавляю ваниль. А едим с вареньем и сметаной. Творог был сухой и жирный, добавляла всего 2 ст. ложки муки. СУПЕР. ..

Сторінки « [1] 2 3 4 5 47Allow phonetic typingПозитивні (308) Негативні (4) З фото (1) Всі

Написати коментар

У вас є можливість додавати фотографії до ваших відгуків або коментарів. Завантажите фото у відповідний розділ фотогалереї. Потім просто скопіюйте код, який ви побачите під вашою фотографією (щось подібне до [pic]777[/pic]) і вставте його у коментар.

:D:-):(:o8O:?8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:

Дивиться також:

Вареники з картоплею
Вареники з картоплею
Домашні пельмені з м’ясом
Домашні пельмені з м’ясом
Равіолі з індичкою і брусничним соусом
Равіолі з індичкою і брусничним соусом
Вареники з вишнями і чорницею
Вареники з вишнями і чорницею

Новости LadyUA

Высокая мода от Valentino: осень-2014

Высокая мода от Valentino: осень-2014

Нас ждет не просто красивая одежда, а настоящий культурологический экскурс. Дуэт дизайнеров, творящих под великим именем Valentino, подарил незабываемое зрелище, которое стоит времени и денег [...]

Стрижка в тренде: летняя легкость

Стрижка в тренде: летняя легкость

Летом сложно представить себя, накручивающей бигуди или наносящей лак для волос. Впрочем, женщины еще и не такое могут. Но лучше уж поменять стрижку, адаптировать свой внешний вид под условия природы. [...]

Обувь для кокеток: The Sophia Webster лето-2014

Обувь для кокеток: The Sophia Webster лето-2014

Женственная, элегантная, кокетливая − такой получилась летняя коллекция обуви от бренда The Sophia Webster. Хотя, главной характеристикой мы бы назвали все же эпатаж. Рассмотрим внимательнее [...]

Ресторани пропонують

Літнє меню від Alisa Music Club

Літнє меню від Alisa Music Club

Ресторан-караоке представляє сезонну пропозицію – еталон літньої свіжості, яскравості та корисного вітамінного заряду! [...].

«Пивна №1» запрошує друзів!

«Пивна №1» запрошує друзів!

Для великих компаній ми приготували «Рибну закуску» і тарілку «Курячі стріпси» [...].

22 – 27 липня: Спортивні трансляції в ресторані «Таймаут»

22 – 27 липня: Спортивні трансляції в ресторані «Таймаут»

Запрошуємо Вас і Ваших друзів на перегляд захоплюючих спортивних подій! [...].

Останні відгуки:
Суп з курячими фрикадельками
/ 18-07-14, 20:30 / Anonymous :
у вкусняшка […]
Кабачкові млинчики / Млинчики з кабачків
/ 18-07-14, 14:52 / Юлия :
Очень вкусно :-) Спасибо) […]
Деруни
/ 18-07-14, 14:14 / Наталя :
Я ще додаю після яєць ложку сметани або майонезу, а потім муку. […]
Торт «Монастирська хата»
/ 17-07-14, 14:20 / Клавдия Марихуановна :
Торт бесподобный! Сметаны или сливок я беру 500 - 600 гр. не один раз […]
Торт «Монастирська хата»
/ 17-07-14, 12:54 / ОЛЬГА :
Торт очень вкусный, самый любимый в нашей семье. .. на все праздники его делаю, только […]
Домашній майонез
/ 16-07-14, 21:21 / макс :
супер пупер майонез клас […]