Ледачі вареники з сиру

1 star2 star3 star4 star5 starОцінка: 4.8 (477 голосів)

Ніжну і легку сирну страву можна приправляти за вашим смаком

Ледачі вареники з сируЗбільшити

Вам знадобиться:

Ледачі вареники з сиру. Інгредієнти

  • 400 г однорідного сиру
  • 1 яйце
  • 3-4 повних ст. ложок борошна
  • цукор на смак
  • сіль для варіння
  • борошно для підсипання

Примітка: Ледачі вареники можна заправляти вершковим маслом, сметаною, медом, варенням або пюре з свіжих фруктів або ягід.

Спосіб приготування:

  1. Домашній сир протріть через сито або пропустіть через м’ясорубку, щоб він став більш однорідним і краще формувався. Однорідний магазинний сир підготовляти не треба.
  2. М’ялкою розімніть сир з цукром, додаючи його на смак.
    Додаємо цукор
  3. Додайте в сир яйце і знову розімніть.
    Додаємо яйце
  4. У сирну масу додайте борошно і гарненько розімніть. Кількість борошна залежить від сиру і ваших уподобань. Якщо ви любите ніжні вареники, спробуйте обмежитися 3 повними ст. ложками (такі вареники трохи складніше варити). Для щільніших вареників покладіть більше борошна. Перш ніж варити велику кількість вареників, спробуйте зварити один. Якщо він розвалиться, додайте борошна.
  5. Підготовлене тісто для зручності розділіть на 3-4 частини.
  6. Добре посипте обробну дошку борошном. Відокремлену частину тіста скачайте в тонку (діаметром близько 2 см) ковбаску, яку наріжте на шматочки завдовжки близько 1,5 см. Можна робити вареники і більшого розміру, але маленькі простіше варити і вони краще виглядають.
    Робимо ковбаскуНарізаємо ковбаску
  7. З нарізаних шматочків сформуйте круглі «монетки» завтовшки 6-7 мм. В середині кожного вареника зробіть пальцем невелику вм’ятину. Така вм’ятина на готовому варенику дозволить йому краще утримувати масло або сметану.
    Формуємо вареник
  8. Варіть вареники в просторій каструлі у великій кількості води при несильному її кипінні. Опустіть вареники в киплячу підсолену воду, акуратно проведіть ложкою по дну каструлі, щоб вареники до нього не приклеїлися, і варіть їх 1-2 хвилини після спливання.
    Варимо ледачі вареники
  9. Вийміть вареники шумівкою на тарілку, приправте за смаком і теплими подавайте до столу. Так само вчиніть з тістом, що залишилося.

Кількість порцій: 3.
Час приготування: 25 хв.
Рубрика: Другі страви

Дивиться також:

Друзі! Якщо вам сподобався рецепт, ми будемо глибоко вдячні за посилання на нашу сторінку з вашого сайту чи блогу. Код посилання ви можете скопіювати у наступому рядку

Ваші коментарі та відгуки на «Ледачі вареники з сиру»

Сторінки « [1] 2 3 4 5 52Allow phonetic typingПозитивні (331) Негативні (7) З фото (1) Всі

  1. 09.03.2015, 19:19 /Anonymous

    Все получилось! Слопали всей семьей))) такие нежные

  2. 28.02.2015, 07:10 /валя

    думаю будет вкусно, главное что очень простой и понятный рецепт. спасибо. надеюсь.

  3. 27.02.2015, 13:41 /Ирина

    Сегодня приготовлю из своего домашнего творожка. Еще ванильку можно добавить

  4. 30.01.2015, 17:18 /М

    MМожно добавить манку: 2 ложки манки- 3 муки, тогда они будут менее плотными
    Спасибо за сайт
    Желаю Вам процветания!
    Марина

  5. 24.01.2015, 16:06 /Anonymous

    варить пришлось чуть дольше муки на мой вкус надо немного больше вареники очень вкусные спасибо за рецепт

  6. 22.01.2015, 07:10 /Anonymous

    Отличный рецепт.

  7. 20.01.2015, 14:56 /Лиза

    Рецепт понравился!!! Но Ещё можно есть Со сгущенкой. =):);)

  8. 17.01.2015, 10:23 /настя

    Дуже вкусни молодцв

  9. 15.01.2015, 19:08 /Anonymous

    Получилось вкусно, но надо было мне чуть больше муки, а то творог жирноватый купила!спасибо за рецепт

  10. 05.01.2015, 18:54 /Anonymous

    Спасибо за рецепт! Очень вкусно, вспомнилось детство, детсад. :lol: :lol: :lol:

Сторінки « [1] 2 3 4 5 52Allow phonetic typingПозитивні (331) Негативні (7) З фото (1) Всі

Написати коментар

У вас є можливість додавати фотографії до ваших відгуків або коментарів. Завантажите фото у відповідний розділ фотогалереї. Потім просто скопіюйте код, який ви побачите під вашою фотографією (щось подібне до [pic]777[/pic]) і вставте його у коментар.

:D:-):(:o8O:?8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:

Дивиться також:

Вареники з картоплею
Вареники з картоплею
Домашні пельмені з м’ясом
Домашні пельмені з м’ясом
Равіолі з індичкою і брусничним соусом
Равіолі з індичкою і брусничним соусом
Вареники з вишнями і чорницею
Вареники з вишнями і чорницею

Новости LadyUA

Фатальные, роскошные, вкусные: новые парфюмы

Фатальные, роскошные, вкусные: новые парфюмы

Поговорим о тех парфюмах, которые только-только вышли в свет или уже приближаются к нашим широтам [...]

Облачные IT-технологии в украинской школе BEAUTY SALON BOSS

Облачные IT-технологии в украинской школе BEAUTY SALON BOSS

Инновационные IT-технологии неумолимо приходят в индустрию красоты и здоровья. Благодаря поддержке компании Microsoft, обучение в украинской Бизнес-Школе Beauty Salon Boss переходит на качественно новый уровень   [...]

Подарочный сертификат на SPA-процедуры в «Мисливському дворі»

Подарочный сертификат на SPA-процедуры в «Мисливському дворі»

Подарки бываю разными. Мы за те, которые принося пользу, удовольствие и красоту. Подарочный сертификат на SPA-процедуры - как раз такой вариант [...]

Ресторани пропонують

Овочевий чай в Organic Café: ідеально в піст

Овочевий чай в Organic Café: ідеально в піст

Представляємо напої, що містять органічні овочі, дикі трави, ароматні спеції! [...].

Весняно-літня пропозиція від шеф-кухаря ресторану «Бабусин Сад»

Весняно-літня пропозиція від шеф-кухаря ресторану «Бабусин Сад»

Запрошуємо оцінити смак нових страв зі спеціального сезонного меню! [...].

Апетитна пропозиція від віскі-клубу «Імперіал» на Подолі

Апетитна пропозиція від віскі-клубу «Імперіал» на Подолі

Запрошуємо гостей на обідню трапезу з найкращих страв від нашого шеф-кухаря! [...].

Останні відгуки:
Паска
/ 26-03-15, 18:36 / Оля :
Пекла пасочки первый раз в своей жизни, в том году по Вашему рецепту!Сказать хочу следующее, […]
Кутя
/ 26-03-15, 17:17 / Anonymous :
кутя клас ! […]
Морквяний торт
/ 26-03-15, 16:07 / оксана :
Торт просто бомба. Очень приятний вкус […]
Паска
/ 26-03-15, 15:29 / Анастасия :
Спасибо огромнейшее за рецепт! Пекла в прошлом году - все, кто пробовал, сказали что это […]
Торт «Зебра»
/ 26-03-15, 13:54 / Катя :
Клас […]
Паска
/ 26-03-15, 12:15 / Anonymous :
Девочки, кто-нить делал двойную норму?? реально вымесить самой? […]