Ледачі вареники з сиру

1 star2 star3 star4 star5 starОцінка: 4.8 (475 голосів)

Ніжну і легку сирну страву можна приправляти за вашим смаком

Ледачі вареники з сируЗбільшити

Вам знадобиться:

Ледачі вареники з сиру. Інгредієнти

  • 400 г однорідного сиру
  • 1 яйце
  • 3-4 повних ст. ложок борошна
  • цукор на смак
  • сіль для варіння
  • борошно для підсипання

Примітка: Ледачі вареники можна заправляти вершковим маслом, сметаною, медом, варенням або пюре з свіжих фруктів або ягід.

Спосіб приготування:

  1. Домашній сир протріть через сито або пропустіть через м’ясорубку, щоб він став більш однорідним і краще формувався. Однорідний магазинний сир підготовляти не треба.
  2. М’ялкою розімніть сир з цукром, додаючи його на смак.
    Додаємо цукор
  3. Додайте в сир яйце і знову розімніть.
    Додаємо яйце
  4. У сирну масу додайте борошно і гарненько розімніть. Кількість борошна залежить від сиру і ваших уподобань. Якщо ви любите ніжні вареники, спробуйте обмежитися 3 повними ст. ложками (такі вареники трохи складніше варити). Для щільніших вареників покладіть більше борошна. Перш ніж варити велику кількість вареників, спробуйте зварити один. Якщо він розвалиться, додайте борошна.
  5. Підготовлене тісто для зручності розділіть на 3-4 частини.
  6. Добре посипте обробну дошку борошном. Відокремлену частину тіста скачайте в тонку (діаметром близько 2 см) ковбаску, яку наріжте на шматочки завдовжки близько 1,5 см. Можна робити вареники і більшого розміру, але маленькі простіше варити і вони краще виглядають.
    Робимо ковбаскуНарізаємо ковбаску
  7. З нарізаних шматочків сформуйте круглі «монетки» завтовшки 6-7 мм. В середині кожного вареника зробіть пальцем невелику вм’ятину. Така вм’ятина на готовому варенику дозволить йому краще утримувати масло або сметану.
    Формуємо вареник
  8. Варіть вареники в просторій каструлі у великій кількості води при несильному її кипінні. Опустіть вареники в киплячу підсолену воду, акуратно проведіть ложкою по дну каструлі, щоб вареники до нього не приклеїлися, і варіть їх 1-2 хвилини після спливання.
    Варимо ледачі вареники
  9. Вийміть вареники шумівкою на тарілку, приправте за смаком і теплими подавайте до столу. Так само вчиніть з тістом, що залишилося.

Кількість порцій: 3.
Час приготування: 25 хв.
Рубрика: Другі страви

Дивиться також:

Друзі! Якщо вам сподобався рецепт, ми будемо глибоко вдячні за посилання на нашу сторінку з вашого сайту чи блогу. Код посилання ви можете скопіювати у наступому рядку

Ваші коментарі та відгуки на «Ледачі вареники з сиру»

Сторінки « [1] 2 3 4 5 51Allow phonetic typingПозитивні (330) Негативні (7) З фото (1) Всі

  1. 24.01.2015, 16:06 /Anonymous

    варить пришлось чуть дольше муки на мой вкус надо немного больше вареники очень вкусные спасибо за рецепт

  2. 22.01.2015, 07:10 /Anonymous

    Отличный рецепт.

  3. 20.01.2015, 14:56 /Лиза

    Рецепт понравился!!! Но Ещё можно есть Со сгущенкой. =):);)

  4. 17.01.2015, 10:23 /настя

    Дуже вкусни молодцв

  5. 15.01.2015, 19:08 /Anonymous

    Получилось вкусно, но надо было мне чуть больше муки, а то творог жирноватый купила!спасибо за рецепт

  6. 05.01.2015, 18:54 /Anonymous

    Спасибо за рецепт! Очень вкусно, вспомнилось детство, детсад. :lol: :lol: :lol:

  7. 05.01.2015, 10:59 /barabashka

    спасибо за рецепт! вкусно, просто, доступно и понятно описан рецепт)

  8. 02.01.2015, 00:04 /елена

    буду делать!

  9. 24.12.2014, 18:53 /Дарья

    Очень вкусно) спасибо за рецепт)

  10. 23.12.2014, 20:39 /Оксана

    Сегодня попробовали, спасибо большое за рецепт! Ооочень вкусно!!!

Сторінки « [1] 2 3 4 5 51Allow phonetic typingПозитивні (330) Негативні (7) З фото (1) Всі

Написати коментар

У вас є можливість додавати фотографії до ваших відгуків або коментарів. Завантажите фото у відповідний розділ фотогалереї. Потім просто скопіюйте код, який ви побачите під вашою фотографією (щось подібне до [pic]777[/pic]) і вставте його у коментар.

:D:-):(:o8O:?8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:

Дивиться також:

Вареники з картоплею
Вареники з картоплею
Домашні пельмені з м’ясом
Домашні пельмені з м’ясом
Равіолі з індичкою і брусничним соусом
Равіолі з індичкою і брусничним соусом
Вареники з вишнями і чорницею
Вареники з вишнями і чорницею

Новости LadyUA

Праздничная детоксикация

Праздничная детоксикация

Мы находимся в одном шаге от корпоративов, в двух − от новогоднего застолья. Стоит хорошенько подумать, а нужно ли все это организму [...]

Зимний гардероб 2014-2015: иметь обязательно

Зимний гардероб 2014-2015: иметь обязательно

Если у вас время, вдохновение и средства ходить по магазинам в поисках обновок, не спешите покупать первое попавшееся. Этот зимний сезон требует конкретики [...]

Скидка 20% на контурную пластику TEOSYAL

Скидка 20% на контурную пластику TEOSYAL

Мы уже готовы встречать Новы год с подарками для всех наших клиентов! Присоединяйтесь! Сезон скидок открыт! [...]

Ресторани пропонують

Нова зимова пропозиція в ресторані «Опера»

Нова зимова пропозиція в ресторані «Опера»

Насолодіться казковим смаком супів, десертів, салатів і основних страв! [...].

Меню з дичини в Grand Admiral Resort & SPA

Меню з дичини в Grand Admiral Resort & SPA

Запрошуємо відвідати ресторан Mozart і спробувати нові м’ясні страви від шеф-кухаря! [...].

Indigo представляє стейк T-bone

Indigo представляє стейк T-bone

Насолодіться ніжним м’ясистим смаком вирізки, яка тане в роті, і відчуйте всю мармуровість справжнього стріплойна! [...].

Останні відгуки:
Торт «Зебра»
/ 27-01-15, 9:31 / Оксана :
Да, хороший тортик на каждый день, тортик из детства, мы его еще пропитывали сиропом. […]
Торт «Зебра»
/ 26-01-15, 23:20 / Анна Одесса :
Завтра испеку:-) […]
Деруни
/ 26-01-15, 23:19 / олег :
=) класненькие вкусные. […]
Торт «Монастирська хата»
/ 26-01-15, 22:11 / Лена :
А сметану пока она будет отцеживаться надо в холодильник убирать или нет? […]
Оладки з яблуками
/ 25-01-15, 20:18 / ольга :
Изумительные отладьи […]
Торт «Зебра»
/ 25-01-15, 17:42 / Наталья :
Очень вкусно получилось! Спасибо за рецепт! […]