Бісквітний торт «Фруктова веселка»

1 star2 star3 star4 star5 starОцінка: 4.7 (188 голосів)

Легкий бісквіт з соковитими апельсиновими часточками всередині - родзинка цього рецепту

Бісквітний торт «Фруктова веселка»Збільшити

Бісквітний торт «Фруктова веселка». ІнгредієнтиДля бісквітного тіста вам знадобиться:

  • 7 яєць
  • 200 г борошна (5 найповніших ст. ложок)
  • 1 ст. ложка картопляного крохмалю
  • 150 - 200 г дрібного цукру (залежно від бажаної солодкості)
  • ванілін на кінчику чайної ложки

Для начинки і крему:

  • 1 апельсинБісквітний торт «Фруктова веселка». Інгредієнти
  • 2 склянки консервованих вишень без кісточок і рідини
  • 2 склянки відцідженої сметани
  • 150 г дрібного цукру
  • 1 жменя (30-40 г) злегка підсмажених подрібнених волоських горіхів
  • 1 - 2 ківі

Спосіб приготування:

  1. Для приготування бісквітного коржа відокремте жовтки від білків.
    Приготування торту «Фруктова веселка». Етап 1
  2. Одну столову ложку цукру відкладіть для збивання білків, а решту цукру розітріть з жовтками до повного розчинення кристалів цукру і збільшення маси в 2-3 рази. Розтирати жовтки краще всього в керамічному посуді, оскільки він забезпечує хороше тертя.
    Розтираємо жовтки з цукромПриготування торту «Фруктова веселка». Етап 2'
  3. Збийте білки в міцну піну. Коли білки почнуть утворювати піну, поступово додайте до них відкладену ложку цукру. Цукор додасть білкам додаткову міцність.
    Збиваємо білки
  4. До розтертих жовтків додайте 3/4 збитих білків і, злегка перемішавши, по частинах всипте просіяне борошно, змішане з крохмалем і ваніліном. Завдяки крохмалю бісквіт не так сильно кришиться і в ньому утворюються більш рівномірні пори, ніж в бісквіті тільки з борошна, однак противники крохмалю можуть замінити його на борошно. Перемішуйте масу рухами зверху вниз.
    Приготування торту «Фруктова веселка». Етап 4Додаємо білки
  5. Додайте до отриманої маси білки, що залишилися, і злегка перемішайте до однорідності.
    Приготування торту «Фруктова веселка». Етап 5Перемішуємо масу
  6. У змащену жиром і посипану борошном форму викладіть 3/4 підготовленого тіста. Зверху покладіть часточки апельсина, не занурюючи їх. Прикрийте апельсин тістом, що залишилося, злегка розрівняйте верх і випікайте в розігрітій до 180°С духовці 45-60 хвилин. Готовність коржа перевіряйте дерев’яною лучинкою. Перші 15-20 хвилин духовку відкривати не можна, щоб бісквіт не осів.
    Кладемо часточки апельсинаПриготування торту «Фруктова веселка». Етап 6'
  7. Дайте готовому бісквіту охолонути у формі, потім вийміть його і витримайте протягом декількох годин на дихаючій поверхні - дерев’яній або тканинній. Надріжте бісквіт на глибину близько 1 см по колу так, щоб товщина нижньої частини складала приблизно 2/3 загальної висоти.
    Надрізаємо корж
  8. У отриманий надріз вкладіть міцну нитку і, притримуючи верх бісквіта, розріжте його ниткою на дві частини.
    Розрізаємо корж ниткоюПриготування торту «Фруктова веселка». Етап 8'
  9. На нижній корж покладіть добре відціджені вишні і покрийте їх кремом із збитої з цукром сметани. Накрийте верхнім коржем.
    Приготування торту «Фруктова веселка». Етап 9
  10. Верх і боки торта покрийте сметанним кремом, прикрасьте обсушеними на серветці вишнями і нарізаними ківі. Частину верху і бока торта обсипте горіхами.
    Прикрашаємо торт
  11. Дайте торту просочитися годин 6.

Рубрика: Випічка

Дивиться також:

Друзі! Якщо вам сподобався рецепт, ми будемо глибоко вдячні за посилання на нашу сторінку з вашого сайту чи блогу. Код посилання ви можете скопіювати у наступому рядку

Ваші коментарі та відгуки на «Бісквітний торт «Фруктова веселка»»

Сторінки « [1] 2 3 4 5 25Allow phonetic typingПозитивні (132) Негативні (5) З фото (3) Всі

  1. 27.12.2014, 16:22 /Anonymous

    А в кінці потрібно ставити в холодильник?

  2. 25.12.2014, 20:21 /Anonymous

    Класний, просто супер.

  3. 22.12.2014, 22:41 /соломія

    Клас

  4. 06.07.2014, 13:13 /Кікі

    Підкажіть будь ласка, потрібно дати торту просочитися годин 6. .. . Крем не буде текти? чи його потрібно в холодильник поставити?

  5. 23.05.2014, 17:44 /юля

    Спасибо за чудный рецепт это теперь мой любимый рецепт я уже два раза готовила моей семье очень- :D очень

  6. 23.05.2014, 17:40 /юля

    Торт супер

  7. 22.03.2014, 20:37 /Евгений

    думаю все получится! :D

  8. 12.02.2014, 08:39 /Ірина

    я пекла—просто і класно, супер ідея , я в крем ще дала желе кольорове-цікаво вийшло!Дякую авору за ідею!!!!!

  9. 02.02.2014, 21:04 /Маряна

    На який розмір форми розчитаний цей рецепт?

    • 06.02.2014, 21:41 / Галя (Relax.UA)

      На форму 24 см в діаметрі.

      • 07.02.2014, 00:04 / Маряна

        Чи можна в тісто додавати вишні в власному соку?

  10. 18.01.2014, 22:25 /сірожа

    мені просто супер торт

Сторінки « [1] 2 3 4 5 25Allow phonetic typingПозитивні (132) Негативні (5) З фото (3) Всі

Написати коментар

У вас є можливість додавати фотографії до ваших відгуків або коментарів. Завантажите фото у відповідний розділ фотогалереї. Потім просто скопіюйте код, який ви побачите під вашою фотографією (щось подібне до [pic]777[/pic]) і вставте його у коментар.

:D:-):(:o8O:?8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:

Дивиться також:

Саварен з апельсиновими цукатами
Саварен з апельсиновими цукатами
Торт «Зебра»
Торт «Зебра»
Морквяний торт
Морквяний торт
Торт «Монастирська хата»
Торт «Монастирська хата»

Новости LadyUA

Праздничная детоксикация

Праздничная детоксикация

Мы находимся в одном шаге от корпоративов, в двух − от новогоднего застолья. Стоит хорошенько подумать, а нужно ли все это организму [...]

Зимний гардероб 2014-2015: иметь обязательно

Зимний гардероб 2014-2015: иметь обязательно

Если у вас время, вдохновение и средства ходить по магазинам в поисках обновок, не спешите покупать первое попавшееся. Этот зимний сезон требует конкретики [...]

Скидка 20% на контурную пластику TEOSYAL

Скидка 20% на контурную пластику TEOSYAL

Мы уже готовы встречать Новы год с подарками для всех наших клиентов! Присоединяйтесь! Сезон скидок открыт! [...]

Ресторани пропонують

Нова зимова пропозиція в ресторані «Опера»

Нова зимова пропозиція в ресторані «Опера»

Насолодіться казковим смаком супів, десертів, салатів і основних страв! [...].

Меню з дичини в Grand Admiral Resort & SPA

Меню з дичини в Grand Admiral Resort & SPA

Запрошуємо відвідати ресторан Mozart і спробувати нові м’ясні страви від шеф-кухаря! [...].

Indigo представляє стейк T-bone

Indigo представляє стейк T-bone

Насолодіться ніжним м’ясистим смаком вирізки, яка тане в роті, і відчуйте всю мармуровість справжнього стріплойна! [...].

Останні відгуки:
Торт «Монастирська хата»
/ 21-01-15, 5:53 / Anonymous :
Моя жена иногда заменяет вишню на чернику или другие ягоды, но с вишней все же […]
Торт «Монастирська хата»
/ 21-01-15, 5:51 / Anonymous :
Почему же нельзя. Моя пробовала. Мне на сметане больше нравится. Калорий меньше, цена дешевле и […]
Деруни
/ 20-01-15, 22:35 / Геннадий :
Спасибо добрый человек отличный рецепт -вкусно и быстро . Удачи Вам […]
Торт «Зебра»
/ 20-01-15, 19:59 / соня :
Хорошый рецепт […]
Торт «Зебра»
/ 20-01-15, 19:58 / соня :
Очень хорошый рецепт !!! […]
Піца з грибами та ковбасою
/ 20-01-15, 19:17 / поля мороз :
аж слюньки потекли :roll: […]