Бісквітний торт «Фруктова веселка»

1 star2 star3 star4 star5 starОцінка: 4.7 (193 голоса)

Легкий бісквіт з соковитими апельсиновими часточками всередині - родзинка цього рецепту

Бісквітний торт «Фруктова веселка»Збільшити

Бісквітний торт «Фруктова веселка». ІнгредієнтиДля бісквітного тіста вам знадобиться:

  • 7 яєць
  • 200 г борошна (5 найповніших ст. ложок)
  • 1 ст. ложка картопляного крохмалю
  • 150 - 200 г дрібного цукру (залежно від бажаної солодкості)
  • ванілін на кінчику чайної ложки

Для начинки і крему:

  • 1 апельсинБісквітний торт «Фруктова веселка». Інгредієнти
  • 2 склянки консервованих вишень без кісточок і рідини
  • 2 склянки відцідженої сметани
  • 150 г дрібного цукру
  • 1 жменя (30-40 г) злегка підсмажених подрібнених волоських горіхів
  • 1 - 2 ківі

Спосіб приготування:

  1. Для приготування бісквітного коржа відокремте жовтки від білків.
    Приготування торту «Фруктова веселка». Етап 1
  2. Одну столову ложку цукру відкладіть для збивання білків, а решту цукру розітріть з жовтками до повного розчинення кристалів цукру і збільшення маси в 2-3 рази. Розтирати жовтки краще всього в керамічному посуді, оскільки він забезпечує хороше тертя.
    Розтираємо жовтки з цукромПриготування торту «Фруктова веселка». Етап 2'
  3. Збийте білки в міцну піну. Коли білки почнуть утворювати піну, поступово додайте до них відкладену ложку цукру. Цукор додасть білкам додаткову міцність.
    Збиваємо білки
  4. До розтертих жовтків додайте 3/4 збитих білків і, злегка перемішавши, по частинах всипте просіяне борошно, змішане з крохмалем і ваніліном. Завдяки крохмалю бісквіт не так сильно кришиться і в ньому утворюються більш рівномірні пори, ніж в бісквіті тільки з борошна, однак противники крохмалю можуть замінити його на борошно. Перемішуйте масу рухами зверху вниз.
    Приготування торту «Фруктова веселка». Етап 4Додаємо білки
  5. Додайте до отриманої маси білки, що залишилися, і злегка перемішайте до однорідності.
    Приготування торту «Фруктова веселка». Етап 5Перемішуємо масу
  6. У змащену жиром і посипану борошном форму викладіть 3/4 підготовленого тіста. Зверху покладіть часточки апельсина, не занурюючи їх. Прикрийте апельсин тістом, що залишилося, злегка розрівняйте верх і випікайте в розігрітій до 180°С духовці 45-60 хвилин. Готовність коржа перевіряйте дерев’яною лучинкою. Перші 15-20 хвилин духовку відкривати не можна, щоб бісквіт не осів.
    Кладемо часточки апельсинаПриготування торту «Фруктова веселка». Етап 6'
  7. Дайте готовому бісквіту охолонути у формі, потім вийміть його і витримайте протягом декількох годин на дихаючій поверхні - дерев’яній або тканинній. Надріжте бісквіт на глибину близько 1 см по колу так, щоб товщина нижньої частини складала приблизно 2/3 загальної висоти.
    Надрізаємо корж
  8. У отриманий надріз вкладіть міцну нитку і, притримуючи верх бісквіта, розріжте його ниткою на дві частини.
    Розрізаємо корж ниткоюПриготування торту «Фруктова веселка». Етап 8'
  9. На нижній корж покладіть добре відціджені вишні і покрийте їх кремом із збитої з цукром сметани. Накрийте верхнім коржем.
    Приготування торту «Фруктова веселка». Етап 9
  10. Верх і боки торта покрийте сметанним кремом, прикрасьте обсушеними на серветці вишнями і нарізаними ківі. Частину верху і бока торта обсипте горіхами.
    Прикрашаємо торт
  11. Дайте торту просочитися годин 6.

Рубрика: Випічка

Дивиться також:

Друзі! Якщо вам сподобався рецепт, ми будемо глибоко вдячні за посилання на нашу сторінку з вашого сайту чи блогу. Код посилання ви можете скопіювати у наступому рядку

Ваші коментарі та відгуки на «Бісквітний торт «Фруктова веселка»»

Сторінки « [1] 2 3 4 5 25Allow phonetic typingПозитивні (134) Негативні (5) З фото (3) Всі

  1. 15.08.2015, 16:11 /Оксана

    Торт чудовий.

  2. 15.08.2015, 16:11 /Оксана

    Торт просто чудовий

  3. 01.06.2015, 15:46 /оксана

    Вкусний торт. Головне правельно пригутувати сам рецепт

  4. 03.05.2015, 00:03 /Зухра

    Доброй ночи:-) пекла, пекла и получился тоненький пирог 1, 5 см, ((( я в печали((( омлет из 7 яиц и то толще бы получился:-) подскажите, что могла сделать нет так? Когда добавляем муку надо размешивать так, чтобы не было комков ?старалась меньше размешивать.

    • 28.05.2015, 11:58 / юлия

      Уважаемая Зухра нужно подольше перемешивать подольше взбивать и

      все у вас получится главное не здаватся желаю вам удачи в следующей попытке :wink: :-) :oops:

  5. 19.04.2015, 19:38 /Anonymous

    :oops: классссс

  6. 24.01.2015, 12:13 /Настя

    Торт просто клас :P

  7. 27.12.2014, 16:22 /Anonymous

    А в кінці потрібно ставити в холодильник?

  8. 25.12.2014, 20:21 /Anonymous

    Класний, просто супер.

  9. 22.12.2014, 22:41 /соломія

    Клас

  10. 06.07.2014, 13:13 /Кікі

    Підкажіть будь ласка, потрібно дати торту просочитися годин 6. .. . Крем не буде текти? чи його потрібно в холодильник поставити?

Сторінки « [1] 2 3 4 5 25Allow phonetic typingПозитивні (134) Негативні (5) З фото (3) Всі

Написати коментар

У вас є можливість додавати фотографії до ваших відгуків або коментарів. Завантажите фото у відповідний розділ фотогалереї. Потім просто скопіюйте код, який ви побачите під вашою фотографією (щось подібне до [pic]777[/pic]) і вставте його у коментар.

:D:-):(:o8O:?8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:

Дивиться також:

Саварен з апельсиновими цукатами
Саварен з апельсиновими цукатами
Торт «Зебра»
Торт «Зебра»
Морквяний торт
Морквяний торт
Торт «Монастирська хата»
Торт «Монастирська хата»

Новости LadyUA

Фатальные, роскошные, вкусные: новые парфюмы

Фатальные, роскошные, вкусные: новые парфюмы

Поговорим о тех парфюмах, которые только-только вышли в свет или уже приближаются к нашим широтам [...]

Облачные IT-технологии в украинской школе BEAUTY SALON BOSS

Облачные IT-технологии в украинской школе BEAUTY SALON BOSS

Инновационные IT-технологии неумолимо приходят в индустрию красоты и здоровья. Благодаря поддержке компании Microsoft, обучение в украинской Бизнес-Школе Beauty Salon Boss переходит на качественно новый уровень   [...]

Подарочный сертификат на SPA-процедуры в «Мисливському дворі»

Подарочный сертификат на SPA-процедуры в «Мисливському дворі»

Подарки бываю разными. Мы за те, которые принося пользу, удовольствие и красоту. Подарочный сертификат на SPA-процедуры - как раз такой вариант [...]

Ресторани пропонують

Лінія ситних обідів від «Макфоксі»

Лінія ситних обідів від «Макфоксі»

Вартість ланчу, що подається у спеціальному теплозберігаючому контейнері, всього лише 35 гривень! [...].

Весняне меню в ресторані «Провінція»

Весняне меню в ресторані «Провінція»

У нас з’явилося багато яскравого, красивого, смачного… Отже за будь-якої погоди гарантуємо гарний настрій! [...].

Фаворит квітня в ресторані Fish House – «Зуппета Фрутто Ді Маре»

Фаворит квітня в ресторані Fish House – «Зуппета Фрутто Ді Маре»

Це не лише задоволення від смаку всього спектру морепродуктів, що входять до його складу, але й візуальне задоволення від подачі [...].

Останні відгуки:
Морквяне пюре
/ 28-03-16, 21:27 / Галя (Relax.UA) :
Здравствуйте, Виктория! Спасибо вам за теплые слова. У нас в планах возобновить публикацию новых рецептах. Просто […]
Морквяне пюре
/ 28-03-16, 17:15 / Виктория :
Добрый день, Галина. Скажите, а почему Вы больше не публикуете новые рецепты, они очаровательны, где […]
Гарбузова каша
/ 28-03-16, 10:32 / Anonymous :
на укр. мові правильно-ДИтинства […]
Зелений борщ
/ 28-03-16, 10:10 / Anonymous :
А хто ви такий, щоб вказувати, що кому робить? :?: […]
Торт «Монастирська хата»
/ 27-03-16, 18:58 / Илона :
Обалденный рецепт!!! До сих пор готовила с добавлением сахара в тесто - процесс был […]
Торт «Зебра»
/ 27-03-16, 18:18 / Чебурашка :
Спасибо за рецепт :lol: […]