Бісквітний торт «Фруктова веселка»

1 star2 star3 star4 star5 starОцінка: 4.7 (184 голоса)

Легкий бісквіт з соковитими апельсиновими часточками всередині - родзинка цього рецепту

Бісквітний торт «Фруктова веселка»Збільшити

Бісквітний торт «Фруктова веселка». ІнгредієнтиДля бісквітного тіста вам знадобиться:

  • 7 яєць
  • 200 г борошна (5 найповніших ст. ложок)
  • 1 ст. ложка картопляного крохмалю
  • 150 - 200 г дрібного цукру (залежно від бажаної солодкості)
  • ванілін на кінчику чайної ложки

Для начинки і крему:

  • 1 апельсинБісквітний торт «Фруктова веселка». Інгредієнти
  • 2 склянки консервованих вишень без кісточок і рідини
  • 2 склянки відцідженої сметани
  • 150 г дрібного цукру
  • 1 жменя (30-40 г) злегка підсмажених подрібнених волоських горіхів
  • 1 - 2 ківі

Спосіб приготування:

  1. Для приготування бісквітного коржа відокремте жовтки від білків.
    Приготування торту «Фруктова веселка». Етап 1
  2. Одну столову ложку цукру відкладіть для збивання білків, а решту цукру розітріть з жовтками до повного розчинення кристалів цукру і збільшення маси в 2-3 рази. Розтирати жовтки краще всього в керамічному посуді, оскільки він забезпечує хороше тертя.
    Розтираємо жовтки з цукромПриготування торту «Фруктова веселка». Етап 2'
  3. Збийте білки в міцну піну. Коли білки почнуть утворювати піну, поступово додайте до них відкладену ложку цукру. Цукор додасть білкам додаткову міцність.
    Збиваємо білки
  4. До розтертих жовтків додайте 3/4 збитих білків і, злегка перемішавши, по частинах всипте просіяне борошно, змішане з крохмалем і ваніліном. Завдяки крохмалю бісквіт не так сильно кришиться і в ньому утворюються більш рівномірні пори, ніж в бісквіті тільки з борошна, однак противники крохмалю можуть замінити його на борошно. Перемішуйте масу рухами зверху вниз.
    Приготування торту «Фруктова веселка». Етап 4Додаємо білки
  5. Додайте до отриманої маси білки, що залишилися, і злегка перемішайте до однорідності.
    Приготування торту «Фруктова веселка». Етап 5Перемішуємо масу
  6. У змащену жиром і посипану борошном форму викладіть 3/4 підготовленого тіста. Зверху покладіть часточки апельсина, не занурюючи їх. Прикрийте апельсин тістом, що залишилося, злегка розрівняйте верх і випікайте в розігрітій до 180°С духовці 45-60 хвилин. Готовність коржа перевіряйте дерев’яною лучинкою. Перші 15-20 хвилин духовку відкривати не можна, щоб бісквіт не осів.
    Кладемо часточки апельсинаПриготування торту «Фруктова веселка». Етап 6'
  7. Дайте готовому бісквіту охолонути у формі, потім вийміть його і витримайте протягом декількох годин на дихаючій поверхні - дерев’яній або тканинній. Надріжте бісквіт на глибину близько 1 см по колу так, щоб товщина нижньої частини складала приблизно 2/3 загальної висоти.
    Надрізаємо корж
  8. У отриманий надріз вкладіть міцну нитку і, притримуючи верх бісквіта, розріжте його ниткою на дві частини.
    Розрізаємо корж ниткоюПриготування торту «Фруктова веселка». Етап 8'
  9. На нижній корж покладіть добре відціджені вишні і покрийте їх кремом із збитої з цукром сметани. Накрийте верхнім коржем.
    Приготування торту «Фруктова веселка». Етап 9
  10. Верх і боки торта покрийте сметанним кремом, прикрасьте обсушеними на серветці вишнями і нарізаними ківі. Частину верху і бока торта обсипте горіхами.
    Прикрашаємо торт
  11. Дайте торту просочитися годин 6.

Рубрика: Випічка

Дивиться також:

Друзі! Якщо вам сподобався рецепт, ми будемо глибоко вдячні за посилання на нашу сторінку з вашого сайту чи блогу. Код посилання ви можете скопіювати у наступому рядку

Ваші коментарі та відгуки на «Бісквітний торт «Фруктова веселка»»

Сторінки « [1] 2 3 4 5 25Allow phonetic typingПозитивні (130) Негативні (5) З фото (3) Всі

  1. 06.07.2014, 13:13 /Кікі

    Підкажіть будь ласка, потрібно дати торту просочитися годин 6. .. . Крем не буде текти? чи його потрібно в холодильник поставити?

  2. 23.05.2014, 17:44 /юля

    Спасибо за чудный рецепт это теперь мой любимый рецепт я уже два раза готовила моей семье очень- :D очень

  3. 23.05.2014, 17:40 /юля

    Торт супер

  4. 22.03.2014, 20:37 /Евгений

    думаю все получится! :D

  5. 12.02.2014, 08:39 /Ірина

    я пекла—просто і класно, супер ідея , я в крем ще дала желе кольорове-цікаво вийшло!Дякую авору за ідею!!!!!

  6. 02.02.2014, 21:04 /Маряна

    На який розмір форми розчитаний цей рецепт?

    • 06.02.2014, 21:41 / Галя (Relax.UA)

      На форму 24 см в діаметрі.

      • 07.02.2014, 00:04 / Маряна

        Чи можна в тісто додавати вишні в власному соку?

  7. 18.01.2014, 22:25 /сірожа

    мені просто супер торт

  8. 09.01.2014, 11:39 /Егор

    А можно в мульт варке
    :D

  9. 28.08.2013, 12:15 /ТАНЯ

    я ЭТОТ ТОРТ ДЕЛАЛА МУЖУ НА ДЕНЬ РОЖДЕНИЕ, ОНИ ПОДУМАЛИ ЧТО ЭТО ПОКУПНОЙ, ДО ТАКОЙ СТЕПЕНИ ВКУСНЫЙ И УКРАШЕНИЕ 8O 8O , . СУПЕР РЕЦЕПТ , ,МЕРСИ , ,

  10. 26.07.2013, 20:10 /Anonymous

    Дякую)Дуже смачно) :D

Сторінки « [1] 2 3 4 5 25Allow phonetic typingПозитивні (130) Негативні (5) З фото (3) Всі

Написати коментар

У вас є можливість додавати фотографії до ваших відгуків або коментарів. Завантажите фото у відповідний розділ фотогалереї. Потім просто скопіюйте код, який ви побачите під вашою фотографією (щось подібне до [pic]777[/pic]) і вставте його у коментар.

:D:-):(:o8O:?8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:

Дивиться також:

Саварен з апельсиновими цукатами
Саварен з апельсиновими цукатами
Торт «Зебра»
Торт «Зебра»
Морквяний торт
Морквяний торт
Торт «Монастирська хата»
Торт «Монастирська хата»

Новости LadyUA

Что убивает любовь?

Что убивает любовь?

У каждой из нас есть свой жизненный опыт, а значит − и ответ на это сложный вопрос. Порой причины расставаний бываю поверхностными, порой − слишком глубокими. Попробуй, угадай! [...]

3 рецепта с дымком для пикника

3 рецепта с дымком для пикника

Отправляясь на праздничный или просто дружеский пикник, не забудьте обновить запас рецептов, которыми можно не просто накормить на природе, но и приятно удивить. Например… [...]

Путешествие во времени от Dior

Путешествие во времени от Dior

Коллекция высокой моды осень-2014, созданная модельером Рафом Симонсом, стала своеобразным путешествием в мир моды. Зрители на показе несколько раз совершили путешествие в прошлое, с надеждой попасть в будущее [...]

Ресторани пропонують

Сезон полювання відкрито!

Сезон полювання відкрито!

«Рестоград Імперія» запрошує насолодитися новинками меню в поєднанні з винами французьких виноробів [...].

Органічна випічка в Organic Cafe: задоволення без шкоди

Органічна випічка в Organic Cafe: задоволення без шкоди

Візьміть ласощі з собою і отримайте 20% знижку на ароматний хліб, пісні мафіни, ніжні еклери, хрустке печиво… [...].

Viva Havana!

Viva Havana!

«Сушія» запрошує насолодитися набором «Фірмовий мікс» і двома «Мохіто» всього за 206 грн. [...].

Останні відгуки:
Ледачі вареники з сиру
/ 16-09-14, 16:24 / Евгений :
надо учиться готовить :lol: […]
Вареники з картоплею
/ 16-09-14, 14:08 / Аняиз :
Сейчас делать пойду […]
Сирна запіканка
/ 15-09-14, 20:13 / ИринаП :
Отличная запеканка, пекла 1 час, отоично пропеклась, золоиая красивая корочка, час назад спекла, половину уже […]
Оладки з яблуками
/ 15-09-14, 11:39 / Anonymous :
Это лучшие оладьи в моей жизни) Спасибо за рецепт! […]
Піца з грибами та ковбасою
/ 14-09-14, 15:59 / Anonymous :
класна піцца, навіть, дуже смачна, але дотримуйтесь рецепту* :-) […]
Деруни
/ 14-09-14, 14:30 / Алина :
Дуже смачно) […]