Бабка сирна «Царська»

1 star2 star3 star4 star5 starОцінка: 4.9 (10 голосів)

Великодня сирна страва з цукатами, родзинками та горіхами

Бабка сирна «Царська»Збільшити

Вам знадобиться:

Бабка сирна «Царська». Інгредієнти

  • 500 г свіжого сиру
  • 3 яйця
  • 100 г вершкового масла
  • 200 г сметани
  • 1/2 склянки цукрового піску
  • ванілін
  • по 1/5 склянки родзинок, мигдалю, кураги, цукатів

Спосіб приготування:

  1. Протріть сир крізь сито двічі.
    Протираємо сир
  2. Перекладіть сир в каструлю і додайте масло, яйця і сметану. Перемішайте дерев’яною ложкою або лопаткою.
    Додаємо маслоДодаємо яйця та сметану
  3. Поставте каструлю на плиту і нагрівайте, помішуючи ложкою. Як тільки суміш почне закипати, зніміть її з вогню і поставте в холодну воду (наприклад, в миску з холодною водою). Помішуйте, поки не охолоне.
  4. У сирну масу покладіть цукор і ванілін. Перемішайте.
    Додаємо цукор
  5. Вистеліть форму з отворами х/б тканиною і викладіть в неї сирну масу. Залиште на кілька годин, щоб стекла сироватка.
    Відціджуємо
  6. У загуслу масу додайте подрібнені горіхи і сухофрукти. Перемішайте.
    Додаємо цукати
  7. Викладіть знову у вистелену тканиною форму. Накрийте краями тканини і поставте зверху гніт.
    Кладемо у формуСтавимо під гніт
  8. Приберіть на ніч у холодильник.
  9. На наступний день переверніть бабку на тарілку і прикрасьте її.

Рубрика: Солодкі страви

Друзі! Якщо вам сподобався рецепт, ми будемо глибоко вдячні за посилання на нашу сторінку з вашого сайту чи блогу. Код посилання ви можете скопіювати у наступому рядку

Ваші коментарі та відгуки на «Бабка сирна «Царська»»

Сторінки « [1] 2

  1. 02.05.2013, 09:27 /Сергей, Москва

    Спасибо. Этим рецептом ползуюсь давно. Для начинающих отличное пособие. ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!

  2. 14.04.2013, 19:27 /алла

    супер спасибо за рецепт

  3. 04.01.2013, 11:11 /Anonymous

    :D супер клас прикольно

  4. 03.12.2012, 15:20 /Ирина

    Прекрасный рецепт. Я зделала и мне очень понравилось, только еще добавила чернослива. :wink: :-) :idea:

  5. 26.09.2012, 16:18 /таня

    дякую за рецепт я цого року зроблю теж таку паску ====**** :wink: :P 8)

  6. 14.04.2012, 18:09 /елена

    изумительно очень вкусно. .. .. .. .. .

  7. 14.04.2012, 16:58 /Олег

    Клас!Автору распект! :D

  8. 14.04.2012, 15:15 /вася

    клас :D

  9. 14.04.2012, 13:22 /Ольга

    Нет в способе приготовления времени, когда вводить сахар.

  10. 10.04.2012, 19:39 /наташа

    :lol: дякую. все вдалося :P

Сторінки « [1] 2

Написати коментар

У вас є можливість додавати фотографії до ваших відгуків або коментарів. Завантажите фото у відповідний розділ фотогалереї. Потім просто скопіюйте код, який ви побачите під вашою фотографією (щось подібне до [pic]777[/pic]) і вставте його у коментар.

:D:-):(:o8O:?8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:

Дивиться також:

Паска
Паска
Пасхальний вінок
Пасхальний вінок

Новости LadyUA

Боремся с депрессией

Боремся с депрессией

Осенняя депрессия уязвима! Как, впрочем, и любая другая. Секрет успеха прост: нужно чаще давать себе отдыхать и расслабляться [...]

Скидка 70% на чистку зубов от клиники КЕМ

Скидка 70% на чистку зубов от клиники КЕМ

Улыбайтесь больше! Улыбайтесь ярче! А наши специалисты постараются сделать так, чтобы одним поводом для хорошего настроения стало больше! [...]

Как куколка: осенний образ от Yves Saint Laurent

Как куколка: осенний образ от Yves Saint Laurent

Куклы бываю разными. И не все − розовощекими пупсиками. Осенняя коллекция косметики от роскошного бренда Yves Saint Laurent демонстрирует, как сочетать изысканность и непосредственность. [...]

Ресторани пропонують

Сезон шашлику в «Кловському»

Сезон шашлику в «Кловському»

Спробуйте шашлик із соковитої свинини, ніжної телятини, філе курочки, з рибою та овочами! [...].

Насолоджуйтеся подорожжю в світ японської культури разом із «Сушія»

Насолоджуйтеся подорожжю в світ японської культури разом із «Сушія»

Цієї осені представляємо гостям нестандартне меню «Гастрономічна каліграфія»! [...].

Осіння пропозиція в Pache

Осіння пропозиція в Pache

У новому осінньому меню ресторану домінує яскравий гарбуз. Обов’язково спробуйте оригінальні страви! [...].

Останні відгуки:
Торт «Зебра»
/ 26-10-14, 16:10 / лена :
в жизни мы неели такой патрисаюший […]
Квашена капуста
/ 26-10-14, 15:15 / Anonymous :
Спасибо большое за Ваш рецепт! Получилась отличная капусточка!Теперь всегда так делать буду и в тех […]
Медовий торт
/ 26-10-14, 11:50 / кристина :
просто супер :-) […]
Соус для пельменів з м’ясом
/ 26-10-14, 8:17 / саша :
очень вкусно! :D ! […]
Торт «Монастирська хата»
/ 25-10-14, 22:32 / Инга :
Нужно не резать. Я делю на 15 комочков, потом катаю “колбаску”, а ее расскатываю сначала […]
Торт «Монастирська хата»
/ 25-10-14, 22:28 / Инга :
Возня себя оправдывает. Зато торт большой, всегда получается и очень вкусно :D […]