Ваші коментарі та відгуки на «Паска»

Сторінки « 1 9 10 [11] 12 13 58 »Allow phonetic typingПозитивні (318) Негативні (16) З фото (16) Всі

  1. 06.04.2015, 08:12 /Діана

    Дуже гарно вийшло паска смачна

  2. 05.04.2015, 10:48 /Віра

    Мене зацікавив цей рецепт, спробую печи. тільки чи можна після з’єднання всіх компонентів відразу розфасувати для підходження в пергаментні форми???

  3. 05.04.2015, 09:30 /зоряна

    Рецепт прикрасний.
    Очень смачно

  4. 04.04.2015, 22:40 /ирина

    почему получаетца гливкое тесто?

  5. 04.04.2015, 12:19 /Татьяна

    Буду печь куличи по этому рецепту уже 4й раз! Отличный рецепт. Спасибо!

  6. 04.04.2015, 10:57 /Настя

    Рецепт просто изумительнь|й!!!!!!!!!!!!

  7. 03.04.2015, 16:32 /Виктория

    Рецепт отличный, единственный нюанс, я изюм в тесто кладу, непосредственно перед тем как разделяю куличи по формам, вместе с изюмом не вымешиваю тесто, изюм может при вымешивании лопать и делать тесто ” неаккуратным”

  8. 31.03.2015, 09:17 /Зоя

    Рецепт дуже хороший. Моя порада-додержуйтесь рецепту та якісних продуктів і все получиться.

    • 02.04.2015, 20:03 /

      Я також сьогодні спекла вийшла дуже смачна дуже хвилювалася бо тісто було рідке дуже я його наливала а не клала в форму але вийшло все деже смачно. ..

  9. 30.03.2015, 07:32 /тала

    перед пасхой просто спекла по рецепту булочки чтоб знать вкус, обалденно!!!!!!!!! Чтоб не потерять рецепт муж сказал записать его прямо на обоях в зале!!!!!!!

  10. 29.03.2015, 19:03 /Зоя

    Прекрасний рецепт!!

Сторінки « 1 9 10 [11] 12 13 58 »Allow phonetic typingПозитивні (318) Негативні (16) З фото (16) Всі

Написати коментар

У вас є можливість додавати фотографії до ваших відгуків або коментарів. Завантажите фото у відповідний розділ фотогалереї. Потім просто скопіюйте код, який ви побачите під вашою фотографією (щось подібне до [pic]777[/pic]) і вставте його у коментар.

:D:-):(:o8O:?8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:

Дивиться також:

Пасхальний вінок
Пасхальний вінок
Бабка сирна «Царська»
Бабка сирна «Царська»

Новости LadyUA

Фатальные, роскошные, вкусные: новые парфюмы

Фатальные, роскошные, вкусные: новые парфюмы

Поговорим о тех парфюмах, которые только-только вышли в свет или уже приближаются к нашим широтам [...]

Облачные IT-технологии в украинской школе BEAUTY SALON BOSS

Облачные IT-технологии в украинской школе BEAUTY SALON BOSS

Инновационные IT-технологии неумолимо приходят в индустрию красоты и здоровья. Благодаря поддержке компании Microsoft, обучение в украинской Бизнес-Школе Beauty Salon Boss переходит на качественно новый уровень   [...]

Подарочный сертификат на SPA-процедуры в «Мисливському дворі»

Подарочный сертификат на SPA-процедуры в «Мисливському дворі»

Подарки бываю разными. Мы за те, которые принося пользу, удовольствие и красоту. Подарочный сертификат на SPA-процедуры - как раз такой вариант [...]

Ресторани пропонують

Лінія ситних обідів від «Макфоксі»

Лінія ситних обідів від «Макфоксі»

Вартість ланчу, що подається у спеціальному теплозберігаючому контейнері, всього лише 35 гривень! [...].

Весняне меню в ресторані «Провінція»

Весняне меню в ресторані «Провінція»

У нас з’явилося багато яскравого, красивого, смачного… Отже за будь-якої погоди гарантуємо гарний настрій! [...].

Фаворит квітня в ресторані Fish House – «Зуппета Фрутто Ді Маре»

Фаворит квітня в ресторані Fish House – «Зуппета Фрутто Ді Маре»

Це не лише задоволення від смаку всього спектру морепродуктів, що входять до його складу, але й візуальне задоволення від подачі [...].

Останні відгуки:
Морквяне пюре
/ 28-03-16, 21:27 / Галя (Relax.UA) :
Здравствуйте, Виктория! Спасибо вам за теплые слова. У нас в планах возобновить публикацию новых рецептах. Просто […]
Морквяне пюре
/ 28-03-16, 17:15 / Виктория :
Добрый день, Галина. Скажите, а почему Вы больше не публикуете новые рецепты, они очаровательны, где […]
Гарбузова каша
/ 28-03-16, 10:32 / Anonymous :
на укр. мові правильно-ДИтинства […]
Зелений борщ
/ 28-03-16, 10:10 / Anonymous :
А хто ви такий, щоб вказувати, що кому робить? :?: […]
Торт «Монастирська хата»
/ 27-03-16, 18:58 / Илона :
Обалденный рецепт!!! До сих пор готовила с добавлением сахара в тесто - процесс был […]
Торт «Зебра»
/ 27-03-16, 18:18 / Чебурашка :
Спасибо за рецепт :lol: […]