Деруни

1 star2 star3 star4 star5 starОцінка: 4.9 (377 голосів)

Засмажені до золотавої скориночки картопляні оладки підкорять всіх

ДеруниЗбільшити

Вам знадобиться:

Деруни. Інгредієнти

  • 1 кг картоплі
  • 2 яйця
  • 1 крупна цибулина
  • 2 повних ст. ложки борошна
  • 1 зубчик часнику (за бажанням)
  • олія для смаження
  • сіль
  • перець

Спосіб приготування:

  1. Картоплю і цибулину очистіть і натріть на дрібній тертці. Тріть картоплю і цибулю поперемінно, періодично перемішуючи отриману масу. Цибульний сік не дасть картоплі швидко потемніти. При бажанні можна додати роздавлений часник.
    Тремо картоплюТремо цибулю
  2. Додайте яйця і борошно і добре перемішайте масу.
    Додаємо яйцяДодаємо борошно
  3. Посоліть і поперчіть тісто на смак. Добре перемішайте.
  4. Розігрійте в сковороді 2-3 ст. ложки олії. Ложкою набирайте картопляну масу, викладайте на сковороду круглі оладки. Перевертайте оладки, коли нижня сторона добре підрум’яниться.
    Смажимо деруни
  5. Подавайте деруни теплими, зі сметаною або овочевим асорті.

Примітка: Такі деруни виходять хрусткими. Любителі ж м’яких дерунів можуть скласти деруни у форму для запікання, густо перемазуючи їх сметаною, і запекти в духовці біля 20 хвилин.

20 - 24 штуки

Рубрика: Другі страви

Друзі! Якщо вам сподобався рецепт, ми будемо глибоко вдячні за посилання на нашу сторінку з вашого сайту чи блогу. Код посилання ви можете скопіювати у наступому рядку

Ваші коментарі та відгуки на «Деруни»

Сторінки « [1] 2 3 4 5 49

  1. 20.01.2015, 22:35 /Геннадий

    Спасибо добрый человек отличный рецепт -вкусно и быстро . Удачи Вам

  2. 15.01.2015, 19:33 /Ірина

    Я додаю сік моркви. Зарахунок неї в дерунів приємний помаранчевий відтінок. Але треба додати трішки більше борошна (1чл), щоб маса не була рідкою.

  3. 28.12.2014, 15:24 /Татьяна

    Попробуйте в серединку положить поджаренные с луком грибы или полить готовые чесноком с маслом подсил. и чуточку водички.

  4. 26.12.2014, 22:15 /Діма

    Дуже сподобалося всій родині сподобалося. Просто і смачно))

  5. 22.12.2014, 10:07 /Виктория

    Отличный рецепт)) со сметаной вкуснотища!

    Мои галчата чуть не со сковороды выхватывают :D

    Блендер сильно выручает.

    На тёрке у меня с человеченкой частенько получается :( на любителя 8)

  6. 21.12.2014, 16:35 /саня

    Якщо брати жовтки без білка, то вийде дуже крутий колір(без сірого відтінку)

  7. 07.12.2014, 19:11 /максим

    Очень вкусно и просто
    :-)

  8. 28.11.2014, 09:37 /люба

    я в деруны когда только налила на сковороду тесто добавляю по небольшому кусочку в тесто сверху копченой колбасы и в итоге колбаса получается внутри дерунов это очень вкусно попробуйте

  9. 15.10.2014, 19:55 /Юля

    Дуже смачно :-)

  10. 08.10.2014, 17:24 /Anonymous

    ням ням :lol:

Сторінки « [1] 2 3 4 5 49

Написати коментар

У вас є можливість додавати фотографії до ваших відгуків або коментарів. Завантажите фото у відповідний розділ фотогалереї. Потім просто скопіюйте код, який ви побачите під вашою фотографією (щось подібне до [pic]777[/pic]) і вставте його у коментар.

:D:-):(:o8O:?8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:

Дивиться також:

Деруни з овочами та шинкою
Деруни з овочами та шинкою

Новости LadyUA

Праздничная детоксикация

Праздничная детоксикация

Мы находимся в одном шаге от корпоративов, в двух − от новогоднего застолья. Стоит хорошенько подумать, а нужно ли все это организму [...]

Зимний гардероб 2014-2015: иметь обязательно

Зимний гардероб 2014-2015: иметь обязательно

Если у вас время, вдохновение и средства ходить по магазинам в поисках обновок, не спешите покупать первое попавшееся. Этот зимний сезон требует конкретики [...]

Скидка 20% на контурную пластику TEOSYAL

Скидка 20% на контурную пластику TEOSYAL

Мы уже готовы встречать Новы год с подарками для всех наших клиентов! Присоединяйтесь! Сезон скидок открыт! [...]

Ресторани пропонують

Нова зимова пропозиція в ресторані «Опера»

Нова зимова пропозиція в ресторані «Опера»

Насолодіться казковим смаком супів, десертів, салатів і основних страв! [...].

Меню з дичини в Grand Admiral Resort & SPA

Меню з дичини в Grand Admiral Resort & SPA

Запрошуємо відвідати ресторан Mozart і спробувати нові м’ясні страви від шеф-кухаря! [...].

Indigo представляє стейк T-bone

Indigo представляє стейк T-bone

Насолодіться ніжним м’ясистим смаком вирізки, яка тане в роті, і відчуйте всю мармуровість справжнього стріплойна! [...].

Останні відгуки:
Торт «Монастирська хата»
/ 21-01-15, 5:53 / Anonymous :
Моя жена иногда заменяет вишню на чернику или другие ягоды, но с вишней все же […]
Торт «Монастирська хата»
/ 21-01-15, 5:51 / Anonymous :
Почему же нельзя. Моя пробовала. Мне на сметане больше нравится. Калорий меньше, цена дешевле и […]
Деруни
/ 20-01-15, 22:35 / Геннадий :
Спасибо добрый человек отличный рецепт -вкусно и быстро . Удачи Вам […]
Торт «Зебра»
/ 20-01-15, 19:59 / соня :
Хорошый рецепт […]
Торт «Зебра»
/ 20-01-15, 19:58 / соня :
Очень хорошый рецепт !!! […]
Піца з грибами та ковбасою
/ 20-01-15, 19:17 / поля мороз :
аж слюньки потекли :roll: […]