Салат з плавлених сирків

1 star2 star3 star4 star5 starОцінка: 4.8 (48 голосів)

Улюблений салат в святковій упаковці

Салат з плавлених сирків

Вам знадобиться:Салат з плавлених сирків

  • 3 плавлених сирка (всього 300 г)
  • 3 яйця
  • 150-200 мл майонезу
  • 2-3 зубчики часнику
  • декілька пагінців зеленої цибулі
  • невеликий пучок кропу
  • червоний болгарський перець для прикраси
  • сіль
  • перець

Спосіб приготування:

  1. Відваріть яйця круто (протягом 10 хвилин), остудіть і очистіть.
  2. Сирки і яйця натріть на тертці, краще дрібній.
    Тремо сиркиТремо яйця
  3. Дрібно наріжте зелену цибулю, додайте до сирків.
    Ріжемо цибулюДодаємо цибулю до салату
  4. Очищений часник продавіть через часникодавилку і додайте в салат.
  5. Приправте салат майонезом, досоліть при бажанні і поперчіть. Гарненько перемішайте.
    Додаємо майонез
  6. Акуратно викладіть салат пірамідкою на блюдо.
  7. Тильною стороною двох ложок надайте салату форму конуса.
    Формуємо конус
  8. З помитого кропу відривайте ніжні гілочки і обсипайте ними «ялиночку».
    Прикрашаємо кропом
  9. З перцю виріжте невеликі фігурки і прикрасьте ними салат.

4 порції

Рубрика: Салати та закуски

Друзі! Якщо вам сподобався рецепт, ми будемо глибоко вдячні за посилання на нашу сторінку з вашого сайту чи блогу. Код посилання ви можете скопіювати у наступому рядку

Ваші коментарі та відгуки на «Салат з плавлених сирків»

Сторінки « [1] 2 3 4 5 10

  1. 30.12.2014, 15:38 /аня

    нічо так смачно і справді дякую що нагадали дитинство

  2. 29.12.2014, 18:22 /аліна

    цей салат такий ароматний я й го хочу прямо його зїсти я обовязково попрошу щоб мама його мені на новий рік приготувала :!: я хочу подякувати тому хто розкрив цю смачну таємницю :!: :!:

    • 30.12.2014, 19:29 / Віка

      Ароматний та ніжний салатик. .Рекамендую, не лякайтеся пірамідки це навіть дуже й легко. .. Пригтуйте та смакуйте :P :P :P :D :D :wink:

  3. 11.12.2014, 19:23 /Anonymous

    супер

  4. 10.12.2014, 12:10 /Світлана

    спасибо что напомнили детство.

  5. 24.10.2014, 13:13 /Наталі

    Дуже оригінальний рецепт до Новорічних свят. :D :-)

  6. 20.10.2014, 12:26 /Людмила Силиверстова

    я делала этот салат по вашему рецепту, вкусно и просто!

  7. 27.09.2014, 13:31 /юля

    Я тоже буду робититой салат!!!!!! :D

  8. 23.12.2013, 20:27 /Адріана

    Я тоже буду делать етот салатик. :roll: :wink: :lol:

  9. 16.12.2013, 16:41 /Мэри

    Выглядит очень даже привлекательно. .. .. хорошая идея на Новый Год!!! На самом деле старый рецепт с криативным подходом

  10. 17.11.2013, 16:00 /Anonymous

    :D смакота

Сторінки « [1] 2 3 4 5 10

Написати коментар

У вас є можливість додавати фотографії до ваших відгуків або коментарів. Завантажите фото у відповідний розділ фотогалереї. Потім просто скопіюйте код, який ви побачите під вашою фотографією (щось подібне до [pic]777[/pic]) і вставте його у коментар.

:D:-):(:o8O:?8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:

Новости LadyUA

Праздничная детоксикация

Праздничная детоксикация

Мы находимся в одном шаге от корпоративов, в двух − от новогоднего застолья. Стоит хорошенько подумать, а нужно ли все это организму [...]

Зимний гардероб 2014-2015: иметь обязательно

Зимний гардероб 2014-2015: иметь обязательно

Если у вас время, вдохновение и средства ходить по магазинам в поисках обновок, не спешите покупать первое попавшееся. Этот зимний сезон требует конкретики [...]

Скидка 20% на контурную пластику TEOSYAL

Скидка 20% на контурную пластику TEOSYAL

Мы уже готовы встречать Новы год с подарками для всех наших клиентов! Присоединяйтесь! Сезон скидок открыт! [...]

Ресторани пропонують

Нова зимова пропозиція в ресторані «Опера»

Нова зимова пропозиція в ресторані «Опера»

Насолодіться казковим смаком супів, десертів, салатів і основних страв! [...].

Меню з дичини в Grand Admiral Resort & SPA

Меню з дичини в Grand Admiral Resort & SPA

Запрошуємо відвідати ресторан Mozart і спробувати нові м’ясні страви від шеф-кухаря! [...].

Indigo представляє стейк T-bone

Indigo представляє стейк T-bone

Насолодіться ніжним м’ясистим смаком вирізки, яка тане в роті, і відчуйте всю мармуровість справжнього стріплойна! [...].

Останні відгуки:
Торт «Монастирська хата»
/ 21-01-15, 5:53 / Anonymous :
Моя жена иногда заменяет вишню на чернику или другие ягоды, но с вишней все же […]
Торт «Монастирська хата»
/ 21-01-15, 5:51 / Anonymous :
Почему же нельзя. Моя пробовала. Мне на сметане больше нравится. Калорий меньше, цена дешевле и […]
Деруни
/ 20-01-15, 22:35 / Геннадий :
Спасибо добрый человек отличный рецепт -вкусно и быстро . Удачи Вам […]
Торт «Зебра»
/ 20-01-15, 19:59 / соня :
Хорошый рецепт […]
Торт «Зебра»
/ 20-01-15, 19:58 / соня :
Очень хорошый рецепт !!! […]
Піца з грибами та ковбасою
/ 20-01-15, 19:17 / поля мороз :
аж слюньки потекли :roll: […]