Курячі рулетики з сиром

1 star2 star3 star4 star5 starОцінка: 4.7 (19 голосів)

Проста в приготуванні, смачна та ефектна страва

chicken-rolls-secure.jpgЗбільшити

Вам знадобиться:

Курячі  рулетики з сиром. Інгредієнти

  • 2 штуки курячого філе
  • 100 г твердого сиру
  • 8 скибочок грудинки (бекону)
  • 50 г вершків
  • 2 ст. ложки кетчупу
  • олія для змащування сковороди
  • сіль, перець
  • помідори, огірок
  • зелень

Спосіб приготування:

  1. Промийте куряче філе і обріжте зайвий жир.
  2. Розріжте філе уподовж на тонкі скибочки. Ніж повинен бути достатньо гострим.
    Нарізаємо м'ясо
  3. Накрийте скибочки харчовою плівкою і відбийте їх.
    Відбиваємо м'ясо
  4. Якщо сир і бекон не дуже солоні, посипте м’ясо сіллю. Поперчіть.
  5. Сир натріть на крупній тертці.
  6. На кожен шматочок курячого філе покладіть трохи натертого сиру.
    Кладемо сир
  7. Загорніть сир в м’ясо.
    Підгортаємо країЗакручуємо рулетик
  8. Потім загорніть м’ясо в бекон і заколіть зубочисткою.
    Обгортаємо бекономЗакріплюємо рулетики
  9. Змастіть сковороду маслом і покладіть в неї рулетики. Обсмажте з усіх боків по 4-5 хвилин.
  10. Для приготування соусу дрібно наріжте 2 скибочки бекону і обсмажте декілька хвилин на сковороді.
  11. Додайте кетчуп і вершки і тушкуйте до загусання соусу.
    Додаємо кетчупДодаємо вершки
  12. Приберіть зубочистки, викладіть рулетики на тарілку і полийте соусом.
  13. Гарнір може бути з овочів або зеленого салату.

Примітка: Курячі рулетики з сиром можна смажити на грилі.

6 штук

Рубрика: Другі страви

Друзі! Якщо вам сподобався рецепт, ми будемо глибоко вдячні за посилання на нашу сторінку з вашого сайту чи блогу. Код посилання ви можете скопіювати у наступому рядку

Ваші коментарі та відгуки на «Курячі рулетики з сиром»

Сторінки « [1] 2

  1. 06.11.2012, 17:16 /Anonymous

    клас дуже смачно

  2. 28.09.2012, 14:51 /Крістіна

    я на рулетики кладу соус (соєвий соус, спеції для куриці, кетчуп) і запікаю в духовці 20-25хв. Спробуйде дуже смачно.

  3. 20.09.2012, 09:39 /Анна

    А Ви ще чорнослив додавайте і сирок плавлений кладіть. .. .смачно, пальчики оближеш)))))))))))))

  4. 23.05.2012, 21:22 /Опер

    Вкусно. делал в духовке мин 30-ть так как бекон не получилось тонко нарезать. К сыру добавил чеснок. Тёще и жене понравилось

  5. 24.03.2012, 17:13 /Юлія

    до таких рулетів готую підливу печериці і вершки, виходить дуже смачно

  6. 09.03.2012, 15:33 /Анка

    Из таких продуктов не может быть не вкусно!! Рецепт хороший!!!! Готовить легко и быстро!!! Очень вкусно!!! К сыру добавляю ещё что-нибудь - орехи грецкие, чеснок, зелень. Главное - правильно отбить грудку!!! :D

  7. 08.03.2012, 23:18 /Shubin

    Получилось просто класс!!!
    pic169
    Важно! Рекомендую не забыть посолить и поперчить курятину, это обязательно.
    Сыр - для нежности, чем больше сыра, тем нежнее мясо.
    Можно использовать обычное сало.
    Не заморачивайтесь с размерами, пусть будут разные! ))))

  8. 16.02.2012, 07:40 /Милена

    Очень вкусненько получилось. Спасибо за рецепт.

  9. 28.12.2011, 13:52 /мамуличка

    вкусняшка супер. :(

  10. 16.11.2011, 13:36 /Анна

    Рулети взагалі ніякі вийшли. Не те що не шедевр, а просто смаку ніякого, вже не кажучи про якусь родзинку. Можна було нічого не закручувати, окремо пожарити курку, бекон, посипати сиром та й їсти, результат той самий.

    Може автору варто було уточнити, який саме бекон (чи то грудинка), який сорт сиру, якісь може ще спеції. ..

    Нікому не рекомендую ці рулети, ні їсти, ні готувати.

    • 20.12.2011, 16:17 / Люба

      Я готовлю такие с индюшатины, просто супер, ну а курятина ещё нежнее, попробую. Кстати, в Швейцарии очень часто для гриля заматывают в бекон не только мясо, но и грильные колбаски, мой сын просто обожает! Спасибо!

    • 27.01.2012, 16:29 / Ирина

      Если у Вас руки не с того места ростут, Ваши проблемы :D

Сторінки « [1] 2

Написати коментар

У вас є можливість додавати фотографії до ваших відгуків або коментарів. Завантажите фото у відповідний розділ фотогалереї. Потім просто скопіюйте код, який ви побачите під вашою фотографією (щось подібне до [pic]777[/pic]) і вставте його у коментар.

:D:-):(:o8O:?8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:

Новости LadyUA

Дизайнерские шалости: веселая квартира от Kate Spade

Дизайнерские шалости: веселая квартира от Kate Spade

Дизайнерский интерьер – понятие для каждого свое. Кто-то подразумевает под ним красные стены и черную мягкую мебель, шкуру зебры на полу, кто-то – огромные люстры, тяжелые портьеры и канделябры. Но для людей с хорошим чувством юмора и беззаботным отношением к жизни есть варианты гораздо интереснее [...]

Антистрессовый уход для лица и тела в Experience Spa

Антистрессовый уход для лица и тела в Experience Spa

Весна – идеальный сезон для оксигенации, очищения, балансирования и стимуляции энергии. Согласны? Тогда мы знаем, как вам помочь [...]

Чем подкрепиться в сезон диет

Чем подкрепиться в сезон диет

Быть стройной хочется всегда, как, впрочем, и кушать. Совместить два этих желания крайне сложно. Порой весной женщины решаются на самый строгий пересмотр гардероба, образа жизни и привычек питания. Но если от гречки и овсянки вы впадаете в депрессию, не спешите отчаиваться [...]

Ресторани пропонують

Смачна акція від кондитерського бутіка Domа

Смачна акція від кондитерського бутіка Domа

При замовленні кави з собою, Ви отримаєте в подарунок шоколадний батончик! [...].

Новий WOK-ланч у China White – смачно, швидко та корисно!

Новий WOK-ланч у China White – смачно, швидко та корисно!

Запрошуємо спробувати свіжі, корисні й апетитні обідні страви за 68 і 89 грн. [...].

Устричні вікенди в ресторані Indigo

Устричні вікенди в ресторані Indigo

У квітні по неділях приходьте пробувати висококласні устриці всього за 49 гривень! [...].

Останні відгуки:
Сирна запіканка
/ 17-04-14, 21:44 / Anonymous :
Дуже смачно, але без крохмалу смачніше. […]
Торт «Зебра»
/ 17-04-14, 21:22 / Anonymous :
клас торт :D :D :D […]
Паска
/ 17-04-14, 20:33 / Мария :
Сегодня сделала, все получилось!!! Спасибо за рецепт. […]
Паска
/ 17-04-14, 19:13 / Андрей :
180 градусов! :-) […]
Паска
/ 17-04-14, 18:54 / оксана :
Я собираюсь делать вторую порцию, кол-во сахара попробую немного увеличить, хотя они достаточно сладкие […]
Паска
/ 17-04-14, 18:47 / оксана :
Никогда ни то что не пекла, не пробовала такую вкусную здобу. Большое спасибо за рецепт! […]