Овочеве асорті з цвітної капусти та брокколі

1 star2 star3 star4 star5 starОцінка: 4.7 (6 голосів)

Легко, смачно і вкрай корисно

Рецепт овочевого асорті з цвітної капусти та брокколі

Вам знадобиться:

Овочеве асорті з цвітної капусти та брокколі. Інгредієнти

  • 1 невелика цвітна капуста
  • 1 брокколі 350-400 г
  • 3 скибочки білого хліба
  • 40-50 г вершкового масла або маргарину
  • 1 круто зварене яйце
  • мелена паприка
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Розберіть брокколі і цвітну капусту на суцвіття.
    Приготування овочевого асорті з цвітної капусти та брокколі. Етап 1
  2. Скип’ятіть воду в 2 каструлях, посоліть до смаку і варіть овочі окремо по 5 хвилин. У каструлю з брокколі додайте щіпку соди, щоб капуста не втратила колір.
  3. Злийте воду і змішайте овочі.
  4. Покладіть в посуд для сервірування і тримайте в теплі.
  5. Зріжте скориночку з хліба і натріть його на тертці.
    Натираємо хліб на тертці
  6. Обсмажте хлібні крихти в розтопленому вершковому маслі, постійно помішуючи, доки вони не підрум’яняться.
    Приготування овочевого асорті з цвітної капусти та брокколі. Етап 6
  7. Дрібно натріть або наріжте яйце і змішайте його з сухарями.
  8. Притрусіть овочі хлібною сумішшю і посипте паприкою перед подачею до столу.

Рубрика: Другі страви

Друзі! Якщо вам сподобався рецепт, ми будемо глибоко вдячні за посилання на нашу сторінку з вашого сайту чи блогу. Код посилання ви можете скопіювати у наступому рядку

Ваші коментарі та відгуки на «Овочеве асорті з цвітної капусти та брокколі»

  1. 12.06.2012, 16:18 /Вика

    рецептик очень вкусный, можно еще сухари не обжаривать, а посыпать паниковкой и тёртым сыром и на 3 мин. в микроволновку.

  2. 02.12.2011, 22:21 /Ярослава

    Простий рецепт і дуже смачний. Правда не розумію для чого сода в брокколі. Я відварюю завжди без і ніколи овочі не втрачають колір. Ще дуже смачно відварені брокколі з оливковою олією і пармезаном.

  3. 02.12.2011, 09:38 /Юлія

    Дуже симпатичний та апетитний рецептик. Обов’язково приготую! :lol:

  4. 01.11.2011, 21:44 /Ольга

    Очень полезный и вкусный рецепт!!! А самое главное - готовить быстро!

Написати коментар

У вас є можливість додавати фотографії до ваших відгуків або коментарів. Завантажите фото у відповідний розділ фотогалереї. Потім просто скопіюйте код, який ви побачите під вашою фотографією (щось подібне до [pic]777[/pic]) і вставте його у коментар.

:D:-):(:o8O:?8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:

Новости LadyUA

Боремся с депрессией

Боремся с депрессией

Осенняя депрессия уязвима! Как, впрочем, и любая другая. Секрет успеха прост: нужно чаще давать себе отдыхать и расслабляться [...]

Скидка 70% на чистку зубов от клиники КЕМ

Скидка 70% на чистку зубов от клиники КЕМ

Улыбайтесь больше! Улыбайтесь ярче! А наши специалисты постараются сделать так, чтобы одним поводом для хорошего настроения стало больше! [...]

Как куколка: осенний образ от Yves Saint Laurent

Как куколка: осенний образ от Yves Saint Laurent

Куклы бываю разными. И не все − розовощекими пупсиками. Осенняя коллекция косметики от роскошного бренда Yves Saint Laurent демонстрирует, как сочетать изысканность и непосредственность. [...]

Ресторани пропонують

Сезон шашлику в «Кловському»

Сезон шашлику в «Кловському»

Спробуйте шашлик із соковитої свинини, ніжної телятини, філе курочки, з рибою та овочами! [...].

Насолоджуйтеся подорожжю в світ японської культури разом із «Сушія»

Насолоджуйтеся подорожжю в світ японської культури разом із «Сушія»

Цієї осені представляємо гостям нестандартне меню «Гастрономічна каліграфія»! [...].

Осіння пропозиція в Pache

Осіння пропозиція в Pache

У новому осінньому меню ресторану домінує яскравий гарбуз. Обов’язково спробуйте оригінальні страви! [...].

Останні відгуки:
Торт «Зебра»
/ 26-10-14, 16:10 / лена :
в жизни мы неели такой патрисаюший […]
Квашена капуста
/ 26-10-14, 15:15 / Anonymous :
Спасибо большое за Ваш рецепт! Получилась отличная капусточка!Теперь всегда так делать буду и в тех […]
Медовий торт
/ 26-10-14, 11:50 / кристина :
просто супер :-) […]
Соус для пельменів з м’ясом
/ 26-10-14, 8:17 / саша :
очень вкусно! :D ! […]
Торт «Монастирська хата»
/ 25-10-14, 22:32 / Инга :
Нужно не резать. Я делю на 15 комочков, потом катаю “колбаску”, а ее расскатываю сначала […]
Торт «Монастирська хата»
/ 25-10-14, 22:28 / Инга :
Возня себя оправдывает. Зато торт большой, всегда получается и очень вкусно :D […]