Овочеве асорті з цвітної капусти та брокколі

1 star2 star3 star4 star5 starОцінка: 4.7 (6 голосів)

Легко, смачно і вкрай корисно

Рецепт овочевого асорті з цвітної капусти та брокколі

Вам знадобиться:

Овочеве асорті з цвітної капусти та брокколі. Інгредієнти

  • 1 невелика цвітна капуста
  • 1 брокколі 350-400 г
  • 3 скибочки білого хліба
  • 40-50 г вершкового масла або маргарину
  • 1 круто зварене яйце
  • мелена паприка
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Розберіть брокколі і цвітну капусту на суцвіття.
    Приготування овочевого асорті з цвітної капусти та брокколі. Етап 1
  2. Скип’ятіть воду в 2 каструлях, посоліть до смаку і варіть овочі окремо по 5 хвилин. У каструлю з брокколі додайте щіпку соди, щоб капуста не втратила колір.
  3. Злийте воду і змішайте овочі.
  4. Покладіть в посуд для сервірування і тримайте в теплі.
  5. Зріжте скориночку з хліба і натріть його на тертці.
    Натираємо хліб на тертці
  6. Обсмажте хлібні крихти в розтопленому вершковому маслі, постійно помішуючи, доки вони не підрум’яняться.
    Приготування овочевого асорті з цвітної капусти та брокколі. Етап 6
  7. Дрібно натріть або наріжте яйце і змішайте його з сухарями.
  8. Притрусіть овочі хлібною сумішшю і посипте паприкою перед подачею до столу.

Рубрика: Другі страви

Друзі! Якщо вам сподобався рецепт, ми будемо глибоко вдячні за посилання на нашу сторінку з вашого сайту чи блогу. Код посилання ви можете скопіювати у наступому рядку

Ваші коментарі та відгуки на «Овочеве асорті з цвітної капусти та брокколі»

  1. 12.06.2012, 16:18 /Вика

    рецептик очень вкусный, можно еще сухари не обжаривать, а посыпать паниковкой и тёртым сыром и на 3 мин. в микроволновку.

  2. 02.12.2011, 22:21 /Ярослава

    Простий рецепт і дуже смачний. Правда не розумію для чого сода в брокколі. Я відварюю завжди без і ніколи овочі не втрачають колір. Ще дуже смачно відварені брокколі з оливковою олією і пармезаном.

  3. 02.12.2011, 09:38 /Юлія

    Дуже симпатичний та апетитний рецептик. Обов’язково приготую! :lol:

  4. 01.11.2011, 21:44 /Ольга

    Очень полезный и вкусный рецепт!!! А самое главное - готовить быстро!

Написати коментар

У вас є можливість додавати фотографії до ваших відгуків або коментарів. Завантажите фото у відповідний розділ фотогалереї. Потім просто скопіюйте код, який ви побачите під вашою фотографією (щось подібне до [pic]777[/pic]) і вставте його у коментар.

:D:-):(:o8O:?8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:

Новости LadyUA

Дизайнерские шалости: веселая квартира от Kate Spade

Дизайнерские шалости: веселая квартира от Kate Spade

Дизайнерский интерьер – понятие для каждого свое. Кто-то подразумевает под ним красные стены и черную мягкую мебель, шкуру зебры на полу, кто-то – огромные люстры, тяжелые портьеры и канделябры. Но для людей с хорошим чувством юмора и беззаботным отношением к жизни есть варианты гораздо интереснее [...]

Антистрессовый уход для лица и тела в Experience Spa

Антистрессовый уход для лица и тела в Experience Spa

Весна – идеальный сезон для оксигенации, очищения, балансирования и стимуляции энергии. Согласны? Тогда мы знаем, как вам помочь [...]

Чем подкрепиться в сезон диет

Чем подкрепиться в сезон диет

Быть стройной хочется всегда, как, впрочем, и кушать. Совместить два этих желания крайне сложно. Порой весной женщины решаются на самый строгий пересмотр гардероба, образа жизни и привычек питания. Но если от гречки и овсянки вы впадаете в депрессию, не спешите отчаиваться [...]

Ресторани пропонують

Смачна акція від кондитерського бутіка Domа

Смачна акція від кондитерського бутіка Domа

При замовленні кави з собою, Ви отримаєте в подарунок шоколадний батончик! [...].

Новий WOK-ланч у China White – смачно, швидко та корисно!

Новий WOK-ланч у China White – смачно, швидко та корисно!

Запрошуємо спробувати свіжі, корисні й апетитні обідні страви за 68 і 89 грн. [...].

Устричні вікенди в ресторані Indigo

Устричні вікенди в ресторані Indigo

У квітні по неділях приходьте пробувати висококласні устриці всього за 49 гривень! [...].

Останні відгуки:
Сирна запіканка
/ 17-04-14, 21:44 / Anonymous :
Дуже смачно, але без крохмалу смачніше. […]
Торт «Зебра»
/ 17-04-14, 21:22 / Anonymous :
клас торт :D :D :D […]
Паска
/ 17-04-14, 20:33 / Мария :
Сегодня сделала, все получилось!!! Спасибо за рецепт. […]
Паска
/ 17-04-14, 19:13 / Андрей :
180 градусов! :-) […]
Паска
/ 17-04-14, 18:54 / оксана :
Я собираюсь делать вторую порцию, кол-во сахара попробую немного увеличить, хотя они достаточно сладкие […]
Паска
/ 17-04-14, 18:47 / оксана :
Никогда ни то что не пекла, не пробовала такую вкусную здобу. Большое спасибо за рецепт! […]