Овочеве асорті з цвітної капусти та брокколі

1 star2 star3 star4 star5 starОцінка: 4.7 (6 голосів)

Легко, смачно і вкрай корисно

Рецепт овочевого асорті з цвітної капусти та брокколі

Вам знадобиться:

Овочеве асорті з цвітної капусти та брокколі. Інгредієнти

  • 1 невелика цвітна капуста
  • 1 брокколі 350-400 г
  • 3 скибочки білого хліба
  • 40-50 г вершкового масла або маргарину
  • 1 круто зварене яйце
  • мелена паприка
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Розберіть брокколі і цвітну капусту на суцвіття.
    Приготування овочевого асорті з цвітної капусти та брокколі. Етап 1
  2. Скип’ятіть воду в 2 каструлях, посоліть до смаку і варіть овочі окремо по 5 хвилин. У каструлю з брокколі додайте щіпку соди, щоб капуста не втратила колір.
  3. Злийте воду і змішайте овочі.
  4. Покладіть в посуд для сервірування і тримайте в теплі.
  5. Зріжте скориночку з хліба і натріть його на тертці.
    Натираємо хліб на тертці
  6. Обсмажте хлібні крихти в розтопленому вершковому маслі, постійно помішуючи, доки вони не підрум’яняться.
    Приготування овочевого асорті з цвітної капусти та брокколі. Етап 6
  7. Дрібно натріть або наріжте яйце і змішайте його з сухарями.
  8. Притрусіть овочі хлібною сумішшю і посипте паприкою перед подачею до столу.

Рубрика: Другі страви

Друзі! Якщо вам сподобався рецепт, ми будемо глибоко вдячні за посилання на нашу сторінку з вашого сайту чи блогу. Код посилання ви можете скопіювати у наступому рядку

Ваші коментарі та відгуки на «Овочеве асорті з цвітної капусти та брокколі»

  1. 12.06.2012, 16:18 /Вика

    рецептик очень вкусный, можно еще сухари не обжаривать, а посыпать паниковкой и тёртым сыром и на 3 мин. в микроволновку.

  2. 02.12.2011, 22:21 /Ярослава

    Простий рецепт і дуже смачний. Правда не розумію для чого сода в брокколі. Я відварюю завжди без і ніколи овочі не втрачають колір. Ще дуже смачно відварені брокколі з оливковою олією і пармезаном.

  3. 02.12.2011, 09:38 /Юлія

    Дуже симпатичний та апетитний рецептик. Обов’язково приготую! :lol:

  4. 01.11.2011, 21:44 /Ольга

    Очень полезный и вкусный рецепт!!! А самое главное - готовить быстро!

Написати коментар

У вас є можливість додавати фотографії до ваших відгуків або коментарів. Завантажите фото у відповідний розділ фотогалереї. Потім просто скопіюйте код, який ви побачите під вашою фотографією (щось подібне до [pic]777[/pic]) і вставте його у коментар.

:D:-):(:o8O:?8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:

Новости LadyUA

Праздничная детоксикация

Праздничная детоксикация

Мы находимся в одном шаге от корпоративов, в двух − от новогоднего застолья. Стоит хорошенько подумать, а нужно ли все это организму [...]

Зимний гардероб 2014-2015: иметь обязательно

Зимний гардероб 2014-2015: иметь обязательно

Если у вас время, вдохновение и средства ходить по магазинам в поисках обновок, не спешите покупать первое попавшееся. Этот зимний сезон требует конкретики [...]

Скидка 20% на контурную пластику TEOSYAL

Скидка 20% на контурную пластику TEOSYAL

Мы уже готовы встречать Новы год с подарками для всех наших клиентов! Присоединяйтесь! Сезон скидок открыт! [...]

Ресторани пропонують

Зимові спеціалітети від Organic Café

Зимові спеціалітети від Organic Café

Зігрійтеся авторськими гарячими напоями, побалуйте себе ароматною випічкою та вишуканими шоколадними цукерками! [...].

Нове стейк-меню в La’Majo

Нове стейк-меню в La’Majo

З’явилася смачна пропозиція для шанувальників соковитого м’яса, філе птиці та риби… [...].

Страви на виніс від ресторану «Баграті»

Страви на виніс від ресторану «Баграті»

Замовляйте у нас страви з 10% знижкою і пригощайте своїх гостей вдома! [...].

Останні відгуки:
Торт «Зебра»
/ 27-01-15, 9:31 / Оксана :
Да, хороший тортик на каждый день, тортик из детства, мы его еще пропитывали сиропом. […]
Торт «Зебра»
/ 26-01-15, 23:20 / Анна Одесса :
Завтра испеку:-) […]
Деруни
/ 26-01-15, 23:19 / олег :
=) класненькие вкусные. […]
Торт «Монастирська хата»
/ 26-01-15, 22:11 / Лена :
А сметану пока она будет отцеживаться надо в холодильник убирать или нет? […]
Оладки з яблуками
/ 25-01-15, 20:18 / ольга :
Изумительные отладьи […]
Торт «Зебра»
/ 25-01-15, 17:42 / Наталья :
Очень вкусно получилось! Спасибо за рецепт! […]